Cover voorkant
Denk jij dat schoenen een eigen leven hebben? - Zo maar een dag in een bijzonder land
Denk jij dat schoenen een eigen leven hebben? - Zo maar een dag in een bijzonder land

Denk jij dat schoenen een eigen leven hebben? - Zo maar een dag in een bijzonder land

Annette Majer-Eijsvogel

Category: Picture books
  • (1)

€ 16,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Zomaar een dag in een bijzonder land. Maar we kennen alle landen toch al? Dit land is echter zo bijzonder dat je het zeker niet zult kennen. Tot vandaag. Nu mag je lezen waarom dit een bijzonder land is. Schrijfster heeft een uitnodiging gekregen en weet als enige waar dit land zich bevindt. Ze mag als eerste mens naar dit land komen om op te schrijven wat er zoal op een dag gebeurt. En dat is zeker het opschrijven waard. Want heeft iemand ooit gelooft dat dit waar kan zijn? Ga zitten, pak iets te drinken en laat je meenemen naar de opgeschreven ervaringen van Schrijfster.

From the book

Oma Bergschoen loopt al heel wat jaartjes rond. Ze ziet er wat versleten uit. Haar neus heeft geen douche meer nodig, dat zou niet uitmaken. Maar ze is nog waterdicht. Anderen zeggen dat oma Bergschoen alle bergen in de omgeving heeft gezien en gelopen. Dat zou best kunnen, want er staan veel foto’s in haar huis. Ze heeft foto’s bovenop en in haar kast staan. Aan de muur hangen ook foto’s.
De jonge Bergschoentjes zijn het met elkaar eens. De mooiste is degene waar oma, samen met een stel vrienden, bij de rand van een rivier staat. Zij is de enige die over de rivier springt. Van steen tot steen. Het lijkt wel alsof ze door de lucht vliegt en je ziet dat ze ervan geniet.
Oma Bergschoen kan mooie verhalen vertellen over haar wandelingen. Ze heeft heel veel plaatsen bezocht. Maar niet alleen in de bergen hoor, ze vindt wandelen op weiden ook fijn. Zeker nu ze ouder is. Die rechtere paden zijn minder vermoeiend voor haar.

About the author

Geboren met liefde om verhalen te vertellen, is Annette Majer-Eijsvogel (1964) er eindelijk toe gekomen om één van haar verhalen ook te voorzien van illustraties. Aangemoedigd door familie en vrienden heeft zij het boek aangeboden bij Boekscout. Denk jij dat schoenen een eigen leven hebben? is in haar nieuwe thuis in Spanje geboren, geschreven, geïllustreerd en tot leven gekomen. Het gaat over zo maar een dag in een bijzonder land en laat Schrijfster vertellen wat ze in dat bijzondere land mag meemaken.

Reviews

2022-07-06 14:15:07 | By: M. Scipio | Rating:
Ik ben gaan zitten en gaan lezen…. Zo een leuk wonderlijk verhaal, het neemt je mee van begin tot eind! Echt een aanrader. Dit boek krijgt van mij een dikke duim!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Denk jij dat schoenen een eigen leven hebben? - Zo maar een dag in een bijzonder land

Author:

Annette Majer-Eijsvogel

Category:

Picture books

Number of pages:

40

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5 liggend

Release date:

03-06-2022

ISBN:

978-94-645-0600-6 / 9789464506006

Price:

€ 16,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)