Cover voorkant
Soms denk ik terug - van vasthouden naar loslaten
Soms denk ik terug - van vasthouden naar loslaten

Soms denk ik terug - van vasthouden naar loslaten

Sylvia Wrotes

Category: Poems

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Sylvia is een gevoelige vrouw geboren in 1982. 
Vanaf klein meisje is ze onveilig gehecht en voelde zich eenzaam, alleen en verwaarloosd. 

Onverwerkte trauma’s en weggestopte herinneringen besloot ze in dichtvorm van zich af te schrijven. Dit was erg heftig, confronterend en verdrietig. Uiteindelijk heeft het geholpen tijdens haar verwerkingsproces. 

Ze hoopt voor anderen een inspiratiebron te zijn door gevoelens van je af te kunnen schrijven en op deze manier een plekje te kunnen geven. 

Sylvia van Haaren ~ Sylvia wrotes

From the book

Soms denk ik terug Soms denk ik terug aan toen, dat brengt me wat uit mijn doen. Een meisje eenzaam en alleen, in huis zonder iemand om me heen. Niemand die er echt voor me is, het dagelijkse praatje wat ik erg mis. Weinig aandacht en liefde om me heen, elke dag weer helemaal zielsalleen. Gelukkig is dat niet nu maar was dat toen, nu krijg ik wel een knuffel en een zoen. En ook krijg ik nu een arm om me heen, dus voel ik me ook niet meer zo alleen. Maar soms doet het nog wel pijn, herinneringen aan verwaarloosd te zijn. Dan komt het verdriet weer boven, maar je moet het volgende geloven. Dat was toen en is nu niet meer, al denk je er nog aan terug een enkele keer. Het verleden doet erg pijn maar is geweest, probeer dus nu te genieten het allermeest. De tijd van toen kan je nooit meer over doen, geniet nu van die knuffel en van een zoen. Geniet nu van de positieve mensen om je heen, want nu ben je gelukkig niet meer alleen. Door: Sylvia Wrotes

About the author

Mijn naam is Sylvia. Ik kom uit Vlaardingen. Geboren in 1982, sterrenbeeld kreeft. In 2020 begon ik met dichten tijdens overspannenheidsklachten welke door een virus weer getriggerd werden. Ik heb een hoop mee gemaakt en heb veel opgekropte gevoelens die deels ontstaan zijn tijdens mijn jeugd van me afgeschreven. In mijn kinderjaren voelde ik me vaak eenzaam, alleen en onbegrepen. Ik ben hooggevoelig en geïnteresseerd in het spirituele. Naast de bijna 300 gedichten die ik geschreven heb ben ik vrouw, moeder van een dochter en hebben we een hondje en papegaai. Ik ben 3 dagen in de week werkzaam als begeleidster op een dagbesteding voor ouderen in Rotterdam. Mijn interesses zijn onder andere: wandelen, Netflixen, reizen en kaarten. In mijn gedichten bundel ‘Soms denk ik terug’ maak ik van mijn hart geen moordkuil. Ik hoop gelijkgestemden op deze manier te mogen inspireren om ook hun ware gevoelens van hun af te durven schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Soms denk ik terug - van vasthouden naar loslaten

Author:

Sylvia Wrotes

Category:

Poems

Number of pages:

78

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

15-07-2022

ISBN:

978-94-645-0745-4 / 9789464507454

Price:

€ 16,99

Language

Dutch