Cover voorkant
Achter dichte deuren
Achter dichte deuren

Achter dichte deuren

Alex Gentjens

Category: Poems

€ 17,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het leven van een man, een vrouw, een kind gaat in deze bundel liefdesgedichten niet altijd over rozen. Soms heerst er trammelant in het gezin, worden woorden uitgesproken die beter in de mond gebleven waren. Er worden diepe wonden geslagen en oude weer opengereten. Maar er wordt ook bemind, omhelsd, geboren, verzorgd, verwend, gegroeid en gestoeid.

From the book

ACHTER DICHTE DEUREN Wat achter dichte deuren wordt gezegd zal niemand weten, tenzij er iemand is die het weerlegt, het op een lopen zet. Het ligt niet op de straten, hangt niet aan een lijn te drogen. Verdriet is zelden nat. Binnen moet het donker zijn want de ramen geven licht. Gordijnen houden gillen uit het zicht. Het ligt te slapen op een laken. Handen op een wond, een gesloten mond. Blauwe ogen in een spiegel die het zwijgen ziet.

About the author

Alex Gentjens is een Vlaamse dichter die in Nederland woont. Hij debuteerde in 2018 met Een leeg wit hoofd. Twee jaar later verscheen Meer had hij niet nodig. Medio 2020 trad hij toe tot de Klimaatdichters. Sinds de zomer van 2021 maakt hij deel uit van het vaste team van dichters dat zich verbonden heeft aan het radioprogramma El Mundo. Tijdens de coronapandemie organiseerde hij in zijn woonplaats Deventer een social distance gedichtenjacht.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Achter dichte deuren

Author:

Alex Gentjens

Category:

Poems

Number of pages:

72

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

09-09-2022

ISBN:

978-94-646-8049-2 / 9789464680492

Price:

€ 17,50

Language

Dutch