Cover voorkant
Groeiend Bewustzijn
Groeiend Bewustzijn

Groeiend Bewustzijn

Gerrit Verweij

Category:

€ 23,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het collectief bewustzijn, het gemiddelde bewustzijn van alle volwassen mensen op Aarde, maakt sinds het voorjaar van 2020 een buitengewoon snelle groei door, zestienhonderd keer zo snel als in de afgelopen driehonderd jaar, twintigduizend keer zo snel als in de middeleeuwen. In een jaar tijd zijn we van de derde dimensie in de vijfde dimensie terecht gekomen en we groeien nu verder naar de zesde dimensie. De verruiming van ons bewustzijn leidt tot verandering van ons vrijheidsideaal, van egocentrisch en individualistisch naar liefdevol en saamhorig.
Er kwam halverwege 2020 ook een einde aan de voortdurende daling van de Boviswaarde, een maatstaf voor de energetische kwaliteit en daarmee voor de leefbaarheid op Aarde. De sindsdien ingezette stijging heeft de achteruitgang vanaf het begin van onze jaartelling reeds volledig ongedaan gemaakt. Binnen enkele jaren gaan we merken dat onze natuurlijke omgeving sterk vooruit gaat.

From the book

About the author

Gerrit Verweij is actief als life coach, astroloog, helderziende en lichtwerker. Hij helpt mensen over drempels van bewustzijn, waardoor ze hun levensvraagstukken vanuit een ruimer perspectief en effectiever kunnen oplossen en meer liefde en geluk in hun leven ervaren. Vanuit ingevingen van zijn gidsen laat Gerrit het verband zien tussen wat er in onze Aardse wereld gebeurt en de gigantische kosmische transitie die gaande is. Zijn boek levert ons een helder uiteengezette visie, onderbouwd met concrete cijfers over het historische verloop van het energieniveau van de Aarde en van het frequentiebereik van ons individueel en collectief bewustzijn. De boodschap in zijn boek biedt vertrouwen in onze toekomst op Aarde en laat ons zien hoe wij er zelf aan kunnen bijdragen om deze toekomst vorm en inhoud te geven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Groeiend Bewustzijn

Author:

Gerrit Verweij

Category:

Number of pages:

300

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

30-06-2022

ISBN:

978-94-645-0922-9 / 9789464509229

Price:

€ 23,99

Language

Dutch