Cover voorkant
De Gevallenen
De Gevallenen

De Gevallenen

Milan Verdickt

Category: Young Adult
  • (3)

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Heb je zin in een spannend verhaal?
Neem een duik in het leven van Feline!
Een meisje wie heel veel heeft meegemaakt, maar nog een groot avontuur voor zich heeft.
Wat er gebeurt komen we samen te weten.

From the book

‘Blauwe ogen,’ snauwde de man die me bij mijn arm vasthield. ‘Neem deze maar mee.’

Het was een regenachtige herfstdag. Zo’n dag waarop de regen met bakken uit de lucht kwam vallen en de straten bijna deed overspoelen. De gevallen bladeren verstopten de putten. Mensen liepen met hun capuchons op en zaten weggedoken in hun sjaals. Er stond een sterke, frisse wind die de vele paraplu’s stuk waaide. Ik speelde met het lipje van het hoesje van mijn mobiel terwijl ik naar buiten staarde. De bus raasde langs het stadhuis en dat betekende dat ik nog vier haltes moest blijven zitten. Terwijl de regen in een ware hoosbui overging, sloeg ik het huidige nummer dat uit mijn oordopjes kwam over. Over twintig minuten was ik thuis, waar zonder twijfel een warme kop thee op me stond te wachten. Op het moment dat ik mijn chipkaart zocht om over enkele minuten te kunnen uitchecken, trok de chauffeur met een kuch de aandacht van de reizigers. Door de microfoon zei hij: ‘Beste reizigers, vanwege een grote brand slaan wij de volgende haltes over: Molenstraat en Leeklaan. Wij rijden via een alternatieve route.’

Een nieuw paar handen trok mij ruw overeind. In mijn verwarring wist ik niet wat ik moest doen.

About the author

Beste lezers, ik kan jullie gedetailleerd meer over mijn leven vertellen, maar dat is niet zo interessant dus we doen het even op een andere manier. Handig om al te weten is dat ik 17 ben, nog op het middelbaar zit en studeer om verzorgende te worden.
En nu even totaal iets anders: ik ervaar, net zoals jullie, veel emoties in het dagelijkse leven. Hier ben ik mee aan de slag gegaan en ik had nooit gedacht dat daaruit het boek dat jullie nu vasthouden zou ontstaan.
Daarmee kennen jullie me al een beetje beter en zou ik uit mijzelf een kleine boodschap meegeven: Wees jezelf en laat alles over je heen komen en misschien op een dag, vindt jij ook je passie .

Reviews

2022-11-30 15:06:57 | By: Marcel | Rating:
Ik ben positief verschoten hoe goed dit boek is. Ik moest naar de autokeuring (zonder afspraak) en ik dacht ik ga dit boek meenemen dan weet ik wat te doen. Op een gegeven moment beginnen er auto's te toeteren en ik dacht wat gebeurd er nu. Wat blijkt de auto's voor mij waren al weg, ik was zo verdiept in het boek dat ik niets gehoord of gezien had. Het is een echte aanrader. Je wilt blijven verder lezen.

2022-09-06 17:35:23 | By: Anneke | Rating:
Idd wauw! Dacht ook ga een paar hoofdstukken lezen maar wou niet stoppen om te weten wat er zou gaan gebeuren.
Leest vlot en is een aanrader.

2022-09-04 16:05:30 | By: anja | Rating:
Waw, wat een geweldig boek. Ik dacht voor ik ging slapen even een paar hoofdstukken beginnen lezen, ineens kijk ik naar de klok 00 u. Ik dacht oei ik zal maar gaan slapen maar na een half uur lag ik toch constant te denken hoe zou het verder gaan en besloot ik maar terug verder te lezen. Een aanrader. Leest gemakkelijkWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Gevallenen

Author:

Milan Verdickt

Category:

Young Adult

Number of pages:

164

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-08-2022

ISBN:

978-94-646-8018-8 / 9789464680188

Price:

€ 20,99

Language

Dutch

Rating:

  • (3)