Help, de juf is geknakt

Gonda Slüter

Category: Novels

€ 21,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Je leeft je leven en alles lijkt zeker. Je hoeft je nergens zorgen over te maken. Tot dat het leven de regie overneemt en alles wat zeker leek anders blijkt te zijn. Hoe ga je om met onverwachte tegenslagen? Een simpele beenbreuk verandert het leven van juf Marieke compleet. Zit ze bij de pakken neer of gaat ze het gevecht aan? En wie gaat haar hierbij steunen?

From the book

“Hoi. Ik ben Marieke. Jong, woest aantrekkelijk, in het bezit van een jaloersmakende baan. Ik heb een prachtige auto, een penthouse in een metropool dat oogverblindend is ingericht. Uiteraard in design. Ik heb een fijne, warme familie, bakken met echte vriendinnen en een liefdesleven waar je u tegen zegt. Kortom: ik heb het helemaal gemaakt. Succesvol in alle facetten van het leven.” Goed. Marieke opende haar ogen en keek naar haar spiegelbeeld dat onbewogen terug staarde. Een flauwe glimlach kwam rond haar mondhoeken. Wie hield ze nu voor de gek. Was het maar zo. “Nee, ik ben Marieke. Nog redelijk jong, tenminste dat vind ik zelf. Vijftig is het nieuwe veertig toch? Mijn spiegel is meedogenloos in de ochtend. Ik zie er niet uit als de meeste modellen. Sterker nog, als ik langsloop zal er geen bouwvakker fluiten. Er is geen man die spontaan van zijn fiets valt als ik voorbij ga. Of hij moet per ongeluk over een bananenschil glijden dan hè. En zeg nou zelf, hoe vaak gebeurt dat. Nou, bij mij is het nog nooit gebeurd, zover is zeker.” Het was een doordeweekse dag, de wekker was al op tijd afgelopen. Nog een paar weken en dan was het herfstvakantie. Ze keek om zich heen door de badkamer. Hier en daar zou een poetsdoek wel eens wonderen kunnen verrichten. Ze bezag zich weer in de spiegel en twijfelde even of ze zich zou gaan douchen of dat een wasbeurt bij de wastafel volstond. Eén blik op haar lange blonde haar was voldoende om haar te overtuigen dat een douche nu niet meer zou kunnen. Dat haar kreeg ze nooit meer op tijd droog. En met een nat hoofd naar school zag ze ook niet zitten.

About the author

Gonda Slüter, (1965) is al jaren werkzaam in het onderwijs. Zowel in het regulier onderwijs als ook in het speciaal onderwijs. Daarnaast schrijft ze veel korte verhalen over haar dagelijks leven met haar drie honden en haar kat. Ze is nuchter, neemt het leven zoals het is en probeert vooral te genieten van de dagelijkse dingen. Zowel met de leerlingen als ook met haar huisdieren. Ze is, net als juf Marieke, alleenstaand. Maar met een paar heel goede vriendinnen waar ze alles mee kan bespreken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Help, de juf is geknakt

Author:

Gonda Slüter

Category:

Novels

Number of pages:

218

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

09-09-2022

ISBN:

978-94-646-8062-1 / 9789464680621

Price:

€ 21,99

Language

Dutch