Cover voorkant
Het machtsspel - Gehackte accounts en gewelddadige dreigementen
Het machtsspel - Gehackte accounts en gewelddadige dreigementen

Het machtsspel - Gehackte accounts en gewelddadige dreigementen

Sabine Zwaan

Category: Young Adult

€ 21,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Anna Oxford (17) verliest haar moeder bij een auto-ongeluk na een belangrijke zwemwedstrijd. Ze moet noodgedwongen bij haar vader wonen die ze in geen elf jaar heeft gesproken. Tijdens de zomervakantie verblijven ze bij een goede vriend van haar vader en zijn gezin. Daar aangekomen lijkt iemand een vreselijke hekel aan Anna te hebben. Iemand hackt haar account en bedreigt haar. Anna lijkt nergens meer veilig te zijn. Ze moet keuzes maken die haar leven en dat van haar nieuwe vrienden compleet overhoop haalt. Het machtsspel is begonnen...

From the book

Met lood in mijn schoenen loop ik naar beneden. Iedereen zit comfortabel aan de ontbijttafel, behalve degene die ik wil spreken. Ze praten op een vriendelijke toon over ditjes en datjes wat me hoop geeft. Misschien is het nog niet te laat en kan ik Mack waarschuwen voor Mia’s berichten. Helaas duurt het hoopgevende gevoel niet lang. Nog voor ik de kans krijg om te vragen waar Mack is, komt hij de eetkamer binnengestormd. Zijn ogen zijn rood en zijn gezicht staat op onweer. Iedereen staart hem met stomheid geslagen aan wanneer hij zijn telefoon met een harde klap op de tafel voor me neerlegt. ‘Wat is dit in godsnaam?!’ De haat in zijn stem is niet te missen. Ik kijk naar het schermpje. De anderen kijken nieuwsgierig over mijn schouders mee. Voor ze het goed kunnen zien, gris ik de smartphone van de tafel.
‘Luister, dit is niet van mij.’
‘Onzin! Verdomme, wat ben jij een... een... rotwijf!’ Mack staat te trillen op zijn benen. ‘Dit zijn jouw foto’s. Ik was erbij toen je ze maakte, weet je nog?! En het laatste bericht... We hadden het er gisteravond nog over!’ Hij schreeuwt het uit van frustratie. ‘Hoe durf je?! Al mijn vrienden hebben printscreens naar me gestuurd toen ze achter jouw geheime account kwamen. Ik heb me nog nooit zo vernederd gevoeld! Ik dacht dat...’
‘Je luistert niet. Dit heb ik niet geschreven. Ja, oké, die foto’s zijn van mij, maar... maar...’ Maar wat? Moet ik hem in het bijzijn van iedereen vertellen over Mia? Dat ik een naïef kreng ben die constant in Mia’s streken trapt?


About the author

Sabine Zwaan (31) werkt fulltime op een basisschool en is sinds kort taalcoördinator op haar school. Ze is altijd al gek op lezen, schrijven en fantaseren geweest. Het is de perfecte formule voor het schrijven van een boek, dacht ze. Het starten van een verhaal was dan ook niet zo moeilijk voor haar. Het afmaken daarentegen vond ze lastiger. Na zoveel jaar besloot ze dat het tijd was om een keer een verhaal af te ronden. Het machtsspel is haar eerste boek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het machtsspel - Gehackte accounts en gewelddadige dreigementen

Author:

Sabine Zwaan

Category:

Young Adult

Number of pages:

220

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

30-09-2022

ISBN:

978-94-646-8108-6 / 9789464681086

Price:

€ 21,99

Language

Dutch