Cover voorkant
Wat begon als een droomreis - gebaseerd op een waargebeurd verhaal
Wat begon als een droomreis - gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Wat begon als een droomreis - gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Janne Verstraten

Category: Biographies
  • (3)

€ 21,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Twee jaar lang rondtrekken aan de andere kant van de wereld. Het perfecte leven, zou je denken. Zo begon deze reis voor Janne, als een ware droom. Met haar auto legde ze duizenden kilometers af in het uitgestrekte Australië en genoot van ieder moment, totdat ze in strijd kwam te staan met thema’s als grenzeloosheid en pleasegedrag. Ze raakte verzeild in een narcistische relatie en werd daarnaast geconfronteerd met een burn-out en een depressie. Wat begon als een droomreis eindigde in een waargebeurde nachtmerrie.

From the book

Oktober 2021Ik voel me leeg. Het gevoel alsof ik een batterij ben. Eentje die lang meegaat, maar uiteindelijk helemaal op is. Je kunt hem niet meer gebruiken of opladen en beter bij het vuilnis gooien. Geen energie, waardeloos en doodongelukkig. Dit is hoe ik me nu voel. Als ik zelfs in dit prachtige land niet meer van geluk kan spreken, heeft het dan allemaal nog wel zin? Maandenlang heb ik de echte ik niet gezien. Een levensgenieter met een brede glimlach, altijd sociaal en vol energie. Dat ben ik. Waar is ze gebleven? En komt ze nog wel terug? Op dit moment denk ik het niet. Het is tenslotte toch allemaal mijn schuld. Het is het niet meer waard voor mij. Nare gedachten dwalen rond in mijn hoofd. Ik spring in het zwembad, houd mijn hoofd onder water, mijn adem in en dan is het in één keer opgelost. Klaar met alle ellende. Het komt niet meer goed, er is te veel gebeurd. Dat heb ik allemaal aan mezelf te danken. Althans dat dacht ik.

About the author

Janne Verstraten is een 25-jarige student, woonachtig in ’s-Hertogenbosch. Het schrijven van een autobiografisch boek was voor haar geen levensdoel, maar het onbedoelde resultaat van het verwerkingsproces van haar reis door Australië.

Reviews

2023-01-09 21:22:49 | By: Linda | Rating:
Leest heel fijn, heel erg mooi en openhartig verteld Janne haar verhaal. Ik denk dat veel jongeren die iets dergelijks meemaken hier steun uit kunnen halen.

2022-12-29 18:42:39 | By: Gerdy | Rating:
Indrukwekkend verhaal, heftig. Super hoe je het hebt opgeschreven. In een dag uitgelezen.
Veel succes voor je toekomst, en hopelijk ook weer veel reisplezier!

2022-12-21 20:08:47 | By: Kitty | Rating:
Een geweldig boek waarin je als lezer vanaf het begin meegenomen wordt in een geweldig avontuur!
Totdat ...

Uiteindelijk heb ik dit boek met tranen in mijn ogen uitgelezen en kan ik alleen maar heel veel bewondering hebben voor Janne, dat ze dit zo op papier heeft weten te zetten.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wat begon als een droomreis - gebaseerd op een waargebeurd verhaal

Author:

Janne Verstraten

Category:

Biographies

Number of pages:

212

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

09-12-2022

ISBN:

978-94-646-8307-3 / 9789464683073

Price:

€ 21,99

Language

Dutch

Rating:

  • (3)