Cover voorkant
Pyjama Pionier - 40 persoonlijke reisverhalen van een avontuurlijke ontdekkingsreiziger
Pyjama Pionier - 40 persoonlijke reisverhalen van een avontuurlijke ontdekkingsreiziger

Pyjama Pionier - 40 persoonlijke reisverhalen van een avontuurlijke ontdekkingsreiziger

Roel Smulders

Category:

€ 19,95

Paid shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Order at the author

Summary

In deze verrassend meeslepende reisverhalenbundel volg je de avonturen van een gepassioneerde wereldreiziger. Verdeeld over vier verschillende thema's neemt de Pyjama Pionier je in veertig boeiende reisverhalen mee naar alle uithoeken op aarde. Van vrijwilligerswerk in Ecuador en Zambia tot backpacken in Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië en van Peru via Paaseiland tot Patagonië. Zijn vier thema's zijn: Dierbare en onverwachte ontmoetingen, Epische en onvergetelijke avonturen, Bewustwording en ultieme geluksmomenten, Indrukwekkende en gedenkwaardige bestemmingen. Ga mee op ontdekkingstocht en laat jezelf inspireren, informeren en enthousiasmeren. De Pyjama Pionier laat zien hoe wonderlijk en fascinerend onze wereld is. Hoezeer het loont om je dromen na te jagen en het avontuur aan te gaan. Om kansen te grijpen en soms letterlijk in het diepe durven te springen. Om grenzen op te zoeken en te verleggen. Om jezelf uit te dagen en doelen te stellen. Kortom, dat het meer dan de moeite waard is om voorbij de horizon te kijken.

From the book

In deze persoonlijke reisverhalenbundel volg je de wereldse avonturen van een gepassioneerde ontdekkingsreiziger. Verdeeld over vier verschillende thema’s neemt de Pyjama Pionier je in veertig korte maar boeiende reisverhalen mee naar alle uithoeken op aarde. Van vrijwilligerswerk in Ecuador en Zambia tot backpacken in Australië, Nieuw-Zeeland, Zuidoost-Azië en van Peru via Paaseiland naar Patagonië.

Zijn vier thema’s zijn:

- Dierbare en onverwachte Ontmoetingen.

- Epische en onvergetelijke Avonturen.

- Bewustwording en ultieme Geluksmomenten.

- Indrukwekkende en gedenkwaardige Bestemmingen.


Overal ter wereld duikt de Pyjama Pionier bij iconische plekken in zijn gekleurde pyjamabroek op. Zo zie je hem onder andere bij de volgende wereldwonderen verschijnen: Taj Mahal, Chinese Muur, het Christusbeeld in Rio en bij Machu Picchu.


In 2011 maakt de Pyjama Pionier zelfs een solo wereldreis rond de wereld in zeven maanden naar achtereenvolgens: India, China, Hawaii, westkust VS en Canada tot helemaal in Alaska. Verder werkt hij als host op Mallorca, in de horeca op Curaçao en zelfs kort op een cruiseschip op de Middellandse Zee.


Ga mee op ontdekkingstocht en laat jezelf inspireren, informeren en enthousiasmeren. De Pyjama Pionier laat zien hoe wonderlijk en fascinerend onze wereld is. Hoezeer het loont om je dromen na te jagen en het avontuur met jezelf aan te gaan. Om kansen te grijpen en soms letterlijk in het diepe durven te springen. Om grenzen op te zoeken en te verleggen. Om jezelf uit te dagen en doelen te stellen. Kortom, dat het méér dan de moeite waard is om voorbij de horizon te kijken!


About the author

Roel Smulders (1982) is opgegroeid in het Brabantse Maarheeze. Na zijn studie Sociaal Pedagogisch Werk afgerond te hebben op 23 jarige leeftijd maakte hij zijn eerste verre reis als vrijwilliger naar Ecuador. Tijdens deze inspirerende ervaring raakt hij definitief besmet met het reisvirus. Middels deze persoonlijke reisverhalenbundel wil hij zijn vele buitenlandse avonturen met een breder publiek delen. Tegenwoordig timmert hij aan de weg in het toerisme en beproeft hij zijn geluk in Noorwegen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Pyjama Pionier - 40 persoonlijke reisverhalen van een avontuurlijke ontdekkingsreiziger

Author:

Roel Smulders

Category:

Number of pages:

150

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

28-07-2022

ISBN:

978-94-645-0835-2 / 9789464508352

Price:

€ 19,95

Language

Dutch