Cover voorkant
Opmerkelijk - Zonder thuis vecht je voor elkaar
Opmerkelijk - Zonder thuis vecht je voor elkaar

Opmerkelijk - Zonder thuis vecht je voor elkaar

Fae Felis

Category: Young Adult

€ 23,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Nadat Trevor en zijn cirkel het huis van meneer Bolden moeten ontvluchten, en er voor het eerst echt alleen voor staan, hebben ze een keuze te maken: opnieuw op de vlucht slaan of zich eindelijk verzetten tegen de gevaarlijke mannen in het wit die hen proberen uit te moorden. Kunnen de acht kinderen navigeren tussen liefde, vriendschap en gevaar? Kunnen ze hun magische gaven leren beheersen voor het te laat is? En kunnen ze zichzelf en elkaar beschermen tegen de monsters, zowel menselijk als anders, die hen altijd te dicht op de hielen blijven?

From the book

Een paar minuten voor twaalf was de tafel leeggemaakt en stond er een prachtige taart in het midden met zestien kaarsjes. Op de bovenkant stond in sierlijke letters zijn naam geschreven. “Blaine, wil jij ze aansteken?” vroeg mevrouw Odette. Ze stonden allemaal rond de tafel om af te tellen. Kaarsjes blazen moest om exact twaalf uur. Blaine keek Trevor aan. Zijn ogen leken te vragen of alles in orde was. Trevor knikte. Alles was in orde. Alles was zelfs goed. De lichten in de ruimte dimden en Blaine stak een lucifer aan voor hij de vlam met zijn gave als een slang over de taart deed glijden en de kaarsjes aanstak. Trevor keek voorbij de vlammen en rond zich naar de negen uitgelaten gezichten die hem aankeken. De klok aan de muur gaf aan dat het een halve minuut voor middernacht was wanneer Dylan naast hem scherp inademde en verstijfde. Geschrokken keek ze op. “Nee.” Trevor keek haar aan en zag de angst in haar ogen. Een dof geklop klonk aan de deur.

About the author

Fae Felis (°1999) is een interdisciplinaire queer kunstenaar, gevestigd in Gent. Fae heeft een master vrije kunsten behaald aan KASK, Gent. Naast schrijven is die ook bezig met dingen als performance, theater, dans, mode en muziek. Fae is een liefhebber van (dark) fantasy, mythologieën en sprookjes. Hun andere werk vertrekt meestal vanuit queerness, mentale gezondheid en kinderlijkheid.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Opmerkelijk - Zonder thuis vecht je voor elkaar

Author:

Fae Felis

Category:

Young Adult

Number of pages:

306

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

07-10-2022

ISBN:

978-94-646-8131-4 / 9789464681314

Price:

€ 23,99

Language

Dutch