Cover voorkant
Vlinders
Vlinders

Vlinders

Puck Vriens

Category: Poems

€ 18,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ziek zijn van liefdesverdriet, verschrikkelijk verliefd zijn op die ene onbereikbare persoon en stiekem verlangen naar vreemdelingen in de club.

Puck Vriens schrijft hier in haar tweede dichtbundel Vlinders allemaal over op kwetsbare maar ook humoristische wijze. Vlinders zijn Pucks fascinatie sinds jongs af aan. Ze draagt er altijd wel eentje bij zich, in haar sieraden of kleding en haar hele kamer hangt ermee vol.

Duidelijk is dat Puck vlinders niet alleen graag om zich heen heeft maar ze ook graag voelt. Ze laat in dit werk geen details achterwege en neemt je mee op reis door haar achtbaan van emoties waarin ze zowel verdwaald raakte in haar eigen hersenspinsels als hoog in de wolken zat.

From the book

Goedmaakseks

Stop met al die verwijten
en laat me in je billen bijten.

Inkijk pagina 75
Pagina 75

About the author

Puck Vriens (19) is een filmstudente aan de kunstacademie in Utrecht. Eerder verscheen al haar debuut Ik lig en denk: Kon ik maar vliegen! Schrijven is inmiddels al elf jaar haar dierbaarste hobby. Ze leegt er haar hoofd mee en reflecteert zo de prikkels om haar heen. Haar teksten zijn dan ook allemaal uiterst persoonlijk.

Naast schrijven zijn schilderen, lezen, fotograferen en films maken ook dingen waar ze zich mee bezighoudt. Ze omringt zich graag met mensen en houdt ervan alles en iedereen te analyseren. Daar is poëzie voor haar de perfecte manier voor.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vlinders

Author:

Puck Vriens

Category:

Poems

Number of pages:

118

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-11-2022

ISBN:

978-94-646-8226-7 / 9789464682267

Price:

€ 18,99

Language

Dutch