Cover voorkant
Een schreeuw in de stilte
Een schreeuw in de stilte

Een schreeuw in de stilte

Angel

Category: Biographies

€ 17,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Angel groeide op in een echte volksbuurt en daar leerde ze haar mannetje te staan. Na twee mislukte huwelijken dacht ze eindelijk het geluk gevonden te hebben. Maar de praktijk wees anders uit. Toen Angel erachter kwam dat haar dochter misbruikt werd, is voor haar en haar kinderen een gevecht begonnen. Hierbij kreeg ze de hulp van de muziek van haar favoriete band. Een band waar ze al vanaf haar 14e jaar fan van is: Iron Maiden.

From the book

Het einde van 2007 naderde en thuis gebeurde ook nog wel het nodige. Ginger ging zich steeds meer van mij afkeren en haar broertje kwam in opstand. Hij was het gedrag van zijn vader meer dan zat. Hij had op de plaats waar hij lag te slapen, cocktailprikkers in zijn kussen gestoken. Sjon ging naar bed en ik hoorde een schreeuwpartij boven, maar nu kon Sjon niets normaal zeggen. Ik hoorde hem schelden tegen Roy, ik vloog naar boven, hij schreeuwde: "Dat kankerjong, dat teringjong heeft prikkers in mijn kussen gestoken!" Ik stuurde Roy naar beneden, naar zijn zus. Sjon kleedde zich aan en gilde tegen me: "Ik ga weg uit dit gekkenhuis, ik rot op." Ik keek hem aan, en zei: "Zal ik je even helpen pakken?" Waarop ik te horen kreeg wat een teringwijf ik was. Hij kleedde zich weer uit en ging in bed liggen. Ik ging naar beneden en zag twee angstige gezichtjes. Ik keek Roy aan en vroeg: "Heb je dit expres gedaan?" Hij keek me aan en zei: "Sorry, mama." Ik had moeite om mijn lachen in te houden. Ginger keek me ook aan, met een lach om haar mond. Die nacht heb ik maar bij Roy geslapen, want je wist nooit wat hij van plan was. De volgende morgen was het stil in het huis, Sjon zei niets. Lekker rustig, dacht ik, en even later ging hij weg. Ik reageerde hier niet op. Ik wist wel waar hij naartoe ging, en nog geen 15 minuten later ging de telefoon. Wat ik al wist, werd nog even bevestigd. Ik kreeg Sjons moeder aan de telefoon, ze vroeg aan mij of ik voortaan mijn zoon in bedwang wilde houden, dat Roy zijn vader zo’n pijn had gedaan.

About the author

"Ik woon samen met mijn twee kinderen en ga binnenkort terug naar mijn geboortestad. Hier begint voor mij een nieuwe uitdaging. De motivatie om te schrijven was om andere mensen hulp te bieden en te laten zien dat er altijd een manier is om eruit te komen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een schreeuw in de stilte

Author:

Angel

Category:

Biographies

Number of pages:

156

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

08-07-2010

ISBN:

978-94-608-9664-4 / 9789460896644

Price:

€ 17,45

Language

Dutch