Cover voorkant
In de greep van mijn verleden  - Een verhaal over hoop…
In de greep van mijn verleden  - Een verhaal over hoop…

In de greep van mijn verleden - Een verhaal over hoop…

Romina Grossi

Category: Biographies

€ 16,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In 2008 vertrekt een jonge vrouw van huis, gepakt en gezakt naar een onbekende bestemming. Ze zweeft tussen leven en dood, vluchten lijkt haar enige uitweg. Haar kindertijd en jeugd waren volledig getekend door psychisch en fysiek geweld. Ze moet vechten voor haar geluk. De weg ernaartoe is zwaar: een depressie, verbroken familiebanden en geen werk maakt dat de jonge vrouw in de jaren die volgen op haar eigen manier worstelt met haar pijnlijke herinneringen. Zal ze de kracht vinden om haar hart weer open te stellen of zal het verleden haar altijd in zijn greep houden?

From the book

Omdat niemand echt weet wie ik werkelijk ben Laat ik alles maar zien, beschrijf het met een pen. Het maakt niet uit wie je bent Al kom je van de straat, je hebt een talent. Te veel dagen met tranen Het leven had geen zin Toch kon ik niemand verlaten Soms tegen beter weten in. Het verdriet, de haat bleef binnenin bijten Het geluk lag verder, veel verder dan ik kon kijken. Wees gerust, de woede wordt ooit geblust Door iemand, een liefde, door een kus Er is de zon die achter de wolken zal schijnen Mijn haat en verdriet zullen ooit wel verdwijnen. Elke dag zit ik met honderden vragen Vragen die mijn leven zo bijzonder maken. Er is altijd iemand die over je zal waken Laat mijn verhaal je in hart en ziel raken.

About the author

"Ik woon al sinds mijn geboorte in 1982 in Houthalen. Ik ben afgestudeerd als lerares maar door een onzekere toekomst in het onderwijs, ben ik opnieuw gaan studeren. Volgend jaar behaal ik mijn diploma medisch secretaresse en zet ik een nieuwe stap in mijn toekomst door te gaan samenwonen met mijn vriend. Als kind greep ik al naar mijn pen om alles in mijn hoofd en hart een plaats te geven. Schrijven werd mijn grootste passie."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

In de greep van mijn verleden - Een verhaal over hoop…

Author:

Romina Grossi

Category:

Biographies

Number of pages:

78

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

03-09-2010

ISBN:

978-94-608-9637-8 / 9789460896378

Price:

€ 16,45

Language

Dutch