Verborgen spel

Majida Boudhan

Category: Novels

€ 15,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Camila is getrouwd met de charmante piloot Jamal. Ze hebben samen een eigen wereld opgebouwd. Het is onbeduidend, het is alledaags, maar het is van hen. Siham ziet Camila als een mier die snel vertrapt moet worden. Al het geluk dat Camila heeft zou van Siham moeten zijn. Siham houdt zich sterk voor om het geluk te stelen. Als beste vriendin kan ze immers overal bij. Of zal Camila haar weten te doorgronden?

From the book

Het plaatje van de man van haar dromen kwam dichterbij. Een zuchtje wind kwam vanuit het geopende raam naar binnen. Het was geen storing van concentratie. Haar blik was nog steeds gericht op Jamal, zijn slapende ogen en zijn dichte mond. Een wrijving over zijn lippen kon hem langzaam doen ontwaken uit zijn slaap. Hij zou haar verlangens voelen en vertellen dat hij hetzelfde voelde. Op het nachtkastje lag de trouwring. Camila had deze vast af gedaan toen ze de handcrème gebruikte. Ze pakte het sieraad en deed het in haar broekzak. Het was voor haar bestemd. Ze stond nog maar een stap van hem vandaan. Zou ze hem wakker maken? Ze had niets te verliezen. Hij zou uit zijn bed stappen en een keuze moeten maken. Zij of Camila. Het gekraak van de deur van de kamer dwong haar achterom te kijken. De wind liet de deur dicht kraken. Het leek alsof alles haar hielp om Jamal wakker te maken. Het leek voorbestemd te zijn. Al die tijd had ze het niet verkeerd gedacht. Ze wist vanaf de eerste dag dat zij bij Jamal hoorde en hij bij haar. Siham was nog maar een stap verwijderd om dichter bij hem te komen. Haar rechterhand streelde langzaam zijn gezicht. Ze voelde de zachtheid van zijn huid. Zijn geur was overal in de kamer te ruiken. Hij rimpelde even met zijn voorhoofd. Siham lachte. Nog even en hij zou zijn ogen openen. Verrast zou hij haar aankijken. De deur kraakte opnieuw. "Siham." Met een schok haalde ze haar hand weg en draaide ze zich om.

About the author

"Na de gedichtenbundel Maria Boterham - De pen en ik koos ik (1988) ervoor om een spannend verhaal te schrijven dat vanuit verschillende gedachtegangen gelezen wordt. Ik beschrijf het onderwerp jaloezie; het begrip dat bij elk persoon de aandacht trekt. Ik geef hierin het beeld weer van wanneer de jaloezie optreedt en hoever dit kan gaan."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verborgen spel

Author:

Majida Boudhan

Category:

Novels

Number of pages:

98

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

29-07-2011

ISBN:

978-94-617-6363-1 / 9789461763631

Price:

€ 15,45

Language

Dutch