Safari Oambati

Charlotte Schenk & Daniëlle Bom

Category: Youth books

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Anne woont met haar broertje, zusjes en ouders op een safari in Afrika. Er woont ook nog een ander gezin. Van dat andere gezin wordt Eustaas, één van de zoons, heel erg gepest. Op een dag besluit Anne Eustaas te helpen, maar of het haar lukt...

From the book

Hier vertel ik (Anne dus) wie wie is: Opa: een oude man die meer slaapt dan dat ie zich met de safari bemoeit. Wel met de campagne! Maar hij is wel de baas op de safari. Oma: een lieve vrouw die graag dieren beter maakt. Ze is dan ook de dokter. Vader nachtwacht: een aardige man. Helaas is hij nachtwacht. Daarom slaapt hij overdag. De vader van mij, Frank, Sophie en Saar. Moeder: gewoon, onze moeder. Ik: ik ben Anne en degene die begon met Eustaas aardig te vinden. Frank: mijn broertje en een geweldige visser. Hij is groot fan van Mario Abarozzi. Sophie en Saar: een drukke tweeling. En als het op Eustaas aankomt, ook een hele vervelende tweeling. Vader dagwacht: hij slaapt dus 's nachts (net als wij). Vader van Sana, Eustaas en John. Verder gewoon aardig. Moeder: ze kookt HEERLIJK maar haar braadkunst is niet zo best. Verder is ze gewoon de moeder van Sana, Eustaas en John. Sana: een klein, creatief meisje. Haar hoed in de vorm van een (groot) madeliefje heeft ze zelf gemaakt. Eustaas: eerst de stomste kluns van het universum. Daarna blijkt hij best aardig te zijn. Hij heeft een dagboek dat Dipsie heet. Wij noemen het Dipsaus. John: is een goede visser en de beste vriend van mijn broer Frank. Verder ook een fan van Mario Abarozzi.

About the authors

Daniëlle (18-05-2000) en Charlotte (18-08-2000) schreven vroeger al korte verhaaltjes voor de klas. "Op een dag besloten wij voor de grap te kijken of er een uitgeverij bestond voor kinderen. Toen wij Boekscout YO! vonden, zijn we serieus aan de slag gegaan met ons boek. Wat wij zo leuk vinden aan schrijven, is dat we samen veel lol kunnen maken, waardoor het boek nogal humoristisch wordt. En wij kunnen zo onze fantasie de vrije loop laten."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Safari Oambati

Authors:

Charlotte Schenk & Daniëlle Bom

Category:

Youth books

Number of pages:

30

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-08-2011

ISBN:

978-94-617-6420-1 / 9789461764201

Price:

€ 13,45

Language

Dutch