Het land van bonte verhalen

Tallulah Amé

Categorie: Jeugdboeken
  • (3)

€ 14,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Remco en Renate zijn broer en zus. Het lijkt Remco leuk om te ontdekken hoe het is om Renate te zijn en Renate wil wel eens weten wat Remco als jongen allemaal doet. Waarom zou je de hele dag met poppen spelen als je ook buiten kan rennen in een oude spijkerbroek? Dit is één van de avonturen uit Het land van bonte verhalen. Ontdek ook welke bijzondere dingen het jongetje Bo kan doen en welke spelletjes de muis en de gemene grote kater spelen.

Uit het boek

Het weekend bij oma kon gaan beginnen. Kim dacht aan alle leuke dingen die ze samen met oma zou gaan doen.
Eerst gingen ze, zoals altijd, samen thee drinken waarna oma lachend en geheimzinnig zei: "Trek je schoenen en jas maar aan, wij gaan naar een bijzondere oude speelgoedwinkel."
Kim rende gauw naar de gang en was in een mum van tijd aangekleed. Dat wil zeggen dat Kim erg snel klaar was en even later liepen ze met z'n tweeën al de straten af. Na een kwartiertje riep Kim toen vrolijk: "Daar is hij, er staat ‘De oude glorie herleeft weer’ op geschreven, dat moet wel de berenwinkel zijn."
"Ja," riep oma, "dat is hem! Laten wij eens naar binnen kijken."
Even later zei Kim tegen oma: "Ik weet al welke ik wil hebben oma, dit is hem."

Toen zij thuiskwamen zei oma: "Kijk eens naar dit grote, dikke boek met al die beren erop, daarin kun je alles vinden over beren. Wat zou je er zoal over willen weten bijvoorbeeld?"
Kim zei toen heel nieuwsgierig: "Ik zou wel willen weten waarom de beer teddybeer genoemd wordt."

Over de auteur

"Ik schrijf al jaren gedichten en jeugdverhalen en sinds het uitkomen van mijn eerste boek in 2010, schrijf ik onder de naam Tallulah Amé. Met mijn boek Het land van bonte verhalen hoop ik dat ik een grote lach kan toveren op de gezichten van alle kinderen die dit boek lezen. Ook geef ik een aantal wijsheden mee. Hiermee wil ik anderen aanzetten tot nadenken."

Reviews

2013-03-15 12:10:13 | Door: Alma Selimovic | Waardering:
Dit boek is vermakelijk, leuk en grappig. Zeker de moeite waard! Lees tevens deze link: http://issuu.com/thesword/docs/magazine/92 Alma Selimovic

2011-12-26 21:27:24 | Door: Ik
Alma heeft hiermee weer een leuk kinderboek uitgebracht, wat hopelijk door vele kinderen gelezen gaat worden!

2011-11-07 17:11:59 | Door: L.
Leuk boek om voor mijn kinderen voor te lezen, :). Voor het slapen gaan gaan ze al klaar zitten ervoor.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Het land van bonte verhalen

Auteur:

Tallulah Amé

Categorie:

Jeugdboeken

Aantal pagina's:

52

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

21-10-2011

ISBN:

978-94-6176-540-6 / 9789461765406

Vaste prijs:

€ 14,45

Waardering:

  • (3)