Cover voorkant
Mooi Leven
Mooi Leven

Mooi Leven

S.P. MAE

  • (2)

€ 17,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Heb je soms ook het gevoel dat alles tegenzit? S.P. Mae heeft dit zelf ervaren, maar met de tijd en het geloof in een mooie toekomst werden haar wegen gladder. De bergen die ze tegenkwam en met moeite kon beklimmen voelen nu aan als kleine heuvels. Niet omdat de bergen verdwenen zijn, niet omdat er geen kuiltje meer te vinden is op haar pad, maar omdat ze weet hoe ze moet omgaan met deze bergen en kuilen. S.P. Mae deelt heel graag haar ervaringen die ze in de loop van haar leven heeft opgebouwd, zodat ook voor jou de bergen als kleine heuvels gaan voelen.

From the book

Dit boek is opgedeeld in twee delen. Eerst neem ik je mee in mijn leven. Hoe ik de controle over het stuur verloor. Daarna lees je hoe ik uit die neerwaartse spiraal heb kunnen springen.
Ik stel je een aantal tips voor die je in je leven kan gebruiken of naast je neerleggen. Aan jou de keuze. Mij hebben ze alvast geholpen. Het is voor mij een soort van zelfhulpboekje geworden. Ik hoop dat jij er ook wat aan zal hebben.
Ik ben ervan overtuigd dat je dankzij mijn tips een mooi leven kan lijden. Probeer ervan te genieten. Ik hou te veel van het leven. Ik hou te veel van de aarde. Ik hou te veel van mijn familie en gezin.
Ik hou te veel van alles om alles zomaar de rug toe te keren. Het zou niet eerlijk zijn tegenover mezelf, tegenover het Universum, mijn kinderen, mijn familie, mijn vrienden...

Geniet van je verblijf op aarde. Het is zo kort, zo mooi en soms zelfs heel intens. Leer ervan en wees vooral dankbaar. Dankbaar voor het grote maar zeker ook voor het kleine, want elk klein beetje geluk maakt je leven compleet. Elke vorm van dankbaarheid doet je groeien. Jij bent een schat van onschatbare waarde! Want jij bent jij!

About the author

"Ik hou zolang ik me kan herinneren van lezen en schrijven of misschien zelfs al sinds ik een boek kon vasthouden. Ik ben geboren in 1977 en op mijn zestiende leerde ik mijn man kennen. Inmiddels ben ik getrouwd en als moeder van drie kinderen heb ik mijn handen meer dan vol. Ik geniet van het schrijven en het bedenken van verhalen. Fantasie tart dagelijks mijn verbeelding, die ik probeer door te geven aan mijn omgeving."

Reviews

2013-01-24 14:00:14 | By: Ilse | Rating:
Heel mooi geschreven. Prachtig weergegeven hoe een mens zware tegenslagen te boven kan komen.

2012-11-02 18:01:11 | By: petra | Rating:
echt mooi verhaal !!!!!!!!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mooi Leven

Author:

S.P. MAE

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

124

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

28-09-2012

ISBN:

978-94-620-6312-9 / 9789462063129

Price:

€ 17,45

Language

Dutch

Rating:

  • (2)