Een dubbelleven

Christine

Category: Youth books
  • (2)

€ 17,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Kyara is een Nederlandse tiener die naar Californië verhuist. Daar hoopt zij haar verleden te kunnen verwerken en een nieuwe start te maken. Helaas lukt het niet echt om afstand te nemen van Roxy. Ook de vrienden van Jess maken het haar niet makkelijk. Gelukkig vindt zij een veilig thuis bij de familie Ventimo. Maar lukt het haar uiteindelijk om de juiste keuzes te maken?

From the book

"Kyara, gaat het weer een beetje?", vraagt Mailo, die naar boven is gekomen om even bij haar te kijken. Kyara ligt op het bed van haar ouders. Ze heeft rode, waterige ogen. Mailo komt naast haar zitten. Kyara haalt haar schouders op. "Ik snap dat je er moeite mee hebt. Ik vind het ook moeilijk." Kyara moet weer huilen. Mailo legt zijn hand op haar rug. "Ik kàn het maar niet geloven", zegt ze snikkend. "Dat snap ik, maar toch zul je het moeten geloven. Het is gebeurd." Ze komt overeind en leunt tegen hem aan. Kyara laat de tranen over haar wangen rollen. Hij slaat zijn armen om haar heen. Meestal laat ze dat zo snel van anderen niet toe, maar nu kan het haar niks schelen. Op dit moment vindt ze het eigenlijk wel prettig, ze voelt zich dan wat veiliger. Ze merkt aan zijn ademhaling dat hij ook huilt. "Is alles geregeld?" "Ja. Alleen nog de uitnodigingen op de post doen, dan is alles klaar voor vrijdag." Kyara zucht. "Hopelijk is dit alles gauw voorbij." "Ik hoop het ook. Maar hoe zit het met Roxy? Neem je nog afscheid van haar, of gaat ze mee?" "Ik weet het niet. Ik denk dat ik weer een normaal leven wil beginnen, zonder haar." Mailo laat haar los. "Kom je zo naar beneden voor het eten?" Ze haalt haar schouders op. "Misschien. Ik heb niet zo’n honger..." "Kom toch maar wat eten. Je lichaam kan dat nu wel gebruiken." Hij loopt naar beneden en er komt een katje de slaapkamer binnen. Het gaat bij Kyara liggen.

About the author

"Verhalen schrijven ben ik leuk gaan vinden nadat ik de film ‘Kruistocht in spijkerbroek’ had gezien. Ik wilde daar zelf een vervolg op schrijven en ik heb dat ook gedaan (ik vond het open einde maar niks) Ik vond dat zo leuk om te doen, dat ik begonnen ben met de cursus ‘Korte verhalen schrijven’ van de NHA. Ik was de jongste cursist. Dit jaar (2012) heb ik mijn diploma hiervoor behaald. Het boek dat je nu in handen hebt - Een dubbelleven - is mijn eerste uitgave."

Reviews

2015-03-31 16:08:03 | By: Antoinette | Rating:
Goed boek. Vooral ook voor een eerste keer. Goede beschrijving van gedachte gangen van hoofdpersonen. Zal vast nog een vervolg op komen.

2012-11-10 14:50:10 | By: Wiljan | Rating:
Leuk hoor :PWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een dubbelleven

Author:

Christine

Category:

Youth books

Number of pages:

170

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-10-2012

ISBN:

978-94-620-6382-2 / 9789462063822

Price:

€ 17,45

Language

Dutch

Rating:

  • (2)