Sidathe

Romy-Aimee Staudenmaijer

Category: Novels

€ 16,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na de raadselachtige verdwijning van hun zusje, worden Sidathe en haar broers ontvoerd. Ze ondergaan een gevechtstraining en vele vragen worden niet beantwoord. Toch ontstaat er een soort vriendschap tussen Sidathe, haar broers en de ontvoerders. Cyton, een van de ontvoerders, wordt verliefd op Sidathe, maar dat kan toch eigenlijk niet?! Dan verschijnt Martijn op het toneel en raken de gebeurtenissen in een stroomversnelling. Welke rol speelt hij in dit alles? Zal Svarna, hun zusje ooit terugkeren? En zal Sidathe haar hart voor Cyton openen? Beleef het samen met Sidathe en ontdek de antwoorden in dit avontuurlijk geschreven boek.

From the book

Er is iets mis. Ik voel het in mijn botten! Alles in me zegt mij dat ik om moet keren en me binnen moet opsluiten. Ik moet allang thuis zijn, een kwartier geleden al. Langzaam loop ik in de richting van ons huis, bij elk geluidje draai ik me om en kijk ik onrustig heen en weer. De wind zucht door de takken van de jonge bomen waar de eerste blaadjes zich al beginnen te vormen. Vogels maken ruzie om de laatste broodkruimels die een oude vrouw heeft neergegooid. Alles lijkt normaal, maar mijn instinct heeft me nog nooit in de steek gelaten.
Wantrouwig kijk ik weer om me heen. Mensen die de eeuwenoude handelsroute afleggen tussen Saint Qaile en Lagaes lopen onverstoord verder. Over de buitenmuren van de stad Saint Qaile loopt een donkere gedaante in de richting van de Zuid Poort. Er lopen wel vaker mensen over de buitenmuren, dat doe ik zelf ook zo vaak. Je hebt er een prachtig uitzicht over het land. Vaak sta ik daar en droom dan weg, of als ik moet nadenken als ik weer eens ben weggelopen om daarna weer terug te komen bij mijn broers. Vluchtig haal ik de jachtboog van mijn schouder en klem hem stijf in mijn hand. Ik vertrouw het niet, mijn broer heeft me al gewaarschuwd en Martijn ook. Van mijn oudere tweelingbroers heb ik geleerd dat je altijd oplettend moet zijn en gewapend.
Zeker in steden als Saint Qaile, waar boeventuig zich als ratten verspreid heeft. Je moet hier ‘s avonds oppassen, voor je het weet word je aangevallen of beroofd.

About the author

"Ik ben geboren in 1998 in ‘s-Hertogenbosch en heb een zuster en twee broers. Na het overwinnen van dyslexie werd lezen mijn grootste hobby! Door C.S. Lewis en Tolkien te lezen, werd ik aangestoken door het schrijversvirus. Op mijn elfde ben ik begonnen met verhalen schrijven, het liefst fantasy. Het is voor mij een grote hobby geworden, naast tekenen en boeken lezen. Het verschijnen van mijn eerste boek, is een droom die uitkomt."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Sidathe

Author:

Romy-Aimee Staudenmaijer

Category:

Novels

Number of pages:

108

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

25-01-2013

ISBN:

978-94-620-6643-4 / 9789462066434

Price:

€ 16,45

Language

Dutch