Vooral Doorgaan een portret van Barrie Stevens

Frank Waals

Category: Biographies

€ 21,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De hartelijkste Engelsman in Nederland wordt 70. Vergane glorie? Forget it. Barrie Stevens lééft. Altijd ook nog in de harten van ettelijke Nederlanders. Reden voor journalist/schrijver Frank Waals om Stevens’ levensverhaal op te tekenen. Dit openhartige boek toont het leven van een gedreven mens, emotioneel, sociaal, hard op z’n tijd, een perfectionist, een minnaar, een kunstenaar die niet van ophouden wil weten. Barrie Stevens leeft dan ook naar zijn beroemde motto. Daarover zegt hij: "Men spreekt tegenwoordig alleen nog maar over de crisis, je wordt er gek van. 'Doorgaan!' Ik wil dat eigenlijk niet meer zeggen, maar het is wel zo. We moeten allemaal doorgaan, wat er ook gebeurt. Vooral doorgaan."

'Vooral doorgaan' is verrijkt met bijdragen van Bekende Nederlanders als Mies Bouwman, Johnny Kraaijkamp, Henny Huisman, Albert Verlinde en Willeke Alberti.

From the book

Jacques is Jacques

Spreek je Jacques d’Ancona nog weleens?

Nee. Alleen op feestjes zoals premières of bij de Musical Awards.

Zijn (of waren) jullie goede vrienden?

Wanneer je ons samen ziet, zou je denken: die twee kennen elkaar niet.

Hebben jullie ruzie dan?

Oh, nee hoor. Absoluut niet. Ik mag hem graag. We zaten jarenlang samen in de jury van de Soundsmixshow en in die hoedanigheid waren we collega’s van elkaar.

Waarom komen jullie elkaar dan nu niet meer tegen?

Omdat we enkel en alleen collega’s waren. Jacques is gewoon Jacques. Een aardige man, maar een vriendschap of whatever opbouwen was niet per se noodzakelijk. We waren en we zijn gewoon niet zo close met elkaar.

About the author

Frank Waals (1985) is programmamaker en journalist bij onder andere Audax Publishers. Naar aanleiding van zijn lange gesprekken met Barrie Stevens schreef hij dit portret. Van zijn hand verschenen eerder: Musicalmania (2009) en Het Genootschap van Mendacium (2012).

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vooral Doorgaan een portret van Barrie Stevens

Author:

Frank Waals

Category:

Biographies

Number of pages:

214

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-04-2013

ISBN:

978-94-6206-747-9 / 9789462067479

Price:

€ 21,00

Language

Dutch