Zout en Nat

Lieneke H.

Category: Psychology and personal development

€ 19,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden valt een klein meisje in de handen van een op seks beluste jongeman, zij wordt zijn liefje. Zijn seksuele escapades jagen haar de stuipen op het lijf, ze is te jong en weet niet wat er met haar gebeurt. Ze vlucht in een fantasiewereld om de pijn en de vreemde gevoelens die bij haar opgewekt worden, weg te stoppen. De in haar fantasie verzonnen personen worden ook volwassen en regelen haar doen en laten. Zij lijdt aan het meervoudige persoonlijkheidssyndroom. Haar sterke wil en een therapeut leggen een lange weg af naar genezing, zo die er al is.

From the book

Woedend was Fedora, maar de Dominee was intens tevreden. Zelf was ze zeer bedroefd. Ze had gesolliciteerd bij een sociale werkplaats, een voorzichtige start naar een plaats terug in de maatschappij. Vorige week had ze een hele werkdag doorgebracht bij de bedrijfspsychiater, hij zou haar mate van arbeidsgeschiktheid bekijken door middel van een aantal testen, zojuist had zede uitslag gekregen en was gekker dan gek verklaard, totaal ongeschikt om te werken. Er zouden teveel mensen ingezet moeten worden om op haar te letten, en dat was ook voor een sociale werkplaats niet haalbaar. Wat moest ze nu nog? Ze stapte op de trein naar Vught, de woede van Fedora was op alles en iedereen gericht en ze plofte in een onvrouwelijke pose op de bank in de wagon. Ze zag een lekker manneke komen, ’n jong broekie van een jaar of zeventien met een nog jonger meisje aan zijn zijde. Ze namen plaats tegenover haar en onbeschaamd begon zij haar seksuele aantrekkingskracht te etaleren. Het joch, verlegen met de situatie liet haar begaan toen zij haar schoen uitdeed en haar tenen langs zijn broekspijp omhoog liet kruipen. Hij lachte zijn prachtige gebit bloot en het meisje begon hem in zijn lijf te porren en gebood hem op te houden met dat ouwe wijf te flirten. F: ACH MEISKE, HIJ VALT OP RIJPE VROUWEN, MAAR TROOST JE, ALS JE ZO OUD BENT ALS IK, VALT HIJ WEL WEER OP JONGE MEISJES. Lieve hemel, wat kon Fedora wreed zijn, ze was blij dat de volgende halte alweer Vught was.

About the author

"Ik begreep nooit waarom bijna alles mislukte wat ik ondernam. Iedereen kende mij als een vrolijk, zij het een tikje ondeugend persoon die altijd de lachers op haar hand had. In werkelijkheid was ik een vrouw met een meervoudige persoonlijkheid, die door haar persoonlijkheden regelmatig in de problemen werd gebracht. Jaren van zoeken naar "hoe kan dat nu?" brachten mij van hulpverleners en psychiaters naar mijn zere plek. Letterlijk werden mij de ogen geopend."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Zout en Nat

Author:

Lieneke H.

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

300

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

29-08-2008

ISBN:

978-90-883-4500-5 / 9789088345005

Price:

€ 19,95

Language

Dutch