Leven en ‘Healing’ vanuit Puur BewustZijn

René Meinema

Categorie: Spiritualiteit

€ 15,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Wat is Bewustzijn? Hoe kan Bewustzijn helpen bij betere kwaliteit van leven? Leven en ‘Healing’ vanuit Puur BewustZijn is een duidelijk en eenvoudig handvat om connectie te maken met eigen bewustzijn. Hierdoor word je in staat gesteld jezelf en anderen te ‘healen’. Het boek is voorzien van eenvoudige en praktische oefeningen die met een beetje concentratie simpel en snel uit te voeren zijn. Iedereen heeft recht op een leven zonder angst, pijn of stress. Dit boek is een hulp op de weg naar een bewust en gelukkig leven.

Uit het boek

In de spirituele wereld, maar ook ver daarbuiten, zijn vele vormen van healing bekend. De meesten zijn van energetische aard die over het algemeen een redelijk snel resultaat opleveren. We zijn op deze wereld goed bekend met vormen als Reiki, Kundalini Reiki, Magnetiseren, Handopleggen, Quantum Touch en ga zo maar door. Stuk voor stuk geweldige vormen van healing, maar allemaal aan te leren door cursussen, workshops en lezingen te volgen en boeken te lezen, die over het algemeen, en uitzonderingen uiteraard daar gelaten, best een aanslag plegen op de portemonnee. Hierdoor zijn veel van deze vormen onbereikbaar geworden voor velen.

Dit boek beschrijft een heel andere soort van healing. Een vorm die iedereen zich eigen kan maken door oefening. Niet meer en niet minder. Hoe komt dat? Iedereen heeft het, alleen zijn door de invloeden van buitenaf de inzichten hieromtrent vervaagd en weten wij nog maar moeilijk het contact te maken met de eigen bron. Ons eigen Pure BewustZijn.
Voordat deze vorm, zoals zo velen, als wazig wordt versleten, wijs ik er op dat juist deze vorm wetenschappelijk is bewezen in de Quantum Fysica. Dus wazig? Nee!
Als je dit eigen maakt, zul je zien dat ook je hele leven erdoor verandert in wel zeer positieve zin. Door bezig te zijn in Puur BewustZijn leef je prettiger en heal je jezelf dagelijks. Daarmee breng je het ook over op je medemens, dus iedereen in jouw omgeving vaart er wel bij.

Over de auteur

"Al vele jaren bewandel ik het spirituele pad en heb ik mij vooral beziggehouden met energetische healingvormen. Eind 2012 ben ik mij gaan verdiepen in healing door bewustzijn. Dit ben ik ook in de praktijk gaan uitvoeren en was verbluft door de geweldige resultaten. Tijdens het praktiseren kwam ik er al snel achter dat het uitstekend te combineren is met energetische healing. De lezer zal haar/zijn eigen kracht op simpele wijze ontdekken."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Leven en ‘Healing’ vanuit Puur BewustZijn

Auteur:

René Meinema

Categorie:

Spiritualiteit

Aantal pagina's:

78

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

04-04-2014

ISBN:

978-94-0220-688-3 / 9789402206883

Vaste prijs:

€ 15,45

Taal

Nederlands