Cover voorkant
Mijn leven is NU een dans, en het jouwe?
Mijn leven is NU een dans, en het jouwe?

Mijn leven is NU een dans, en het jouwe?

Ingrid Olieman

  • (1)

€ 19,55

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een positieve kijk op het leven, daar draait het openhartige boek van Ingrid Olieman om. Ze combineert in dit boek haar eigen levensverhaal met informatie vanuit haar achtergrond als holistisch therapeut. Ingrid geeft een helder overzicht van de therapieën die ze aanwendt in haar zoektocht naar het positieve. Het is een toegankelijk boek dat interessant is voor mensen die uit diepe dalen klimmen en daarbij het positieve durven te pakken, voor mensen die belangstelling hebben voor deze tak van therapie of voor mensen die, net als de auteur, hooggevoelig zijn.

From the book

Een vrouw, die een medium is, adviseerde me om een boek te gaan schrijven over mijn leven. Ik ben bij mezelf nagegaan of dat klopt en ik merkte dat dit inderdaad zo was, het heeft mij meer duidelijkheid over mijn persoonlijkheid gegeven. Duidelijkheid kan iedereen anders zien, ik zie het zo, en jij misschien heel anders.
Uit het negatieve, komt ook het positieve. Het is niet mijn doel dat je denkt: ‘Ik mag niet zeuren over mijn klachten. Nee, leer van jouw levenssituatie en maak daar wat van’!
Want…
 

Als je je levenservaring kent en accepteert,
is je leven een dans!

 
Ik werk officieel als Holistische Therapeut en tot nu toe heb ik mijn levenskennis opgedaan via mensen, studie, boeken en levenservaring. Vanaf mijn jeugd heb ik dagboeken geschreven. In dit boek is veel te lezen uit mijn dagboeken. Verder lees je in dit boek over verschillende levensfases die afgewisseld worden met verschillende therapieën en mijn holistische visie hierop.
Verder omschrijf ik in mijn boek ziektebeelden. Deze lopen soms niet parallel door de tijd.
Ik heb hier bewust voor gekozen om jou als lezer mijn zienswijze op een gebeurtenis weer te geven en zo wil ik proberen jou als lezer te laten voelen of dit op jou persoonlijk ook van toepassing is.

About the author

"Ik ben opgegroeid in een hardwerkende tuindersfamilie met vijf zussen en één broer. In de loop der jaren ben ik geschoold als gecertificeerd therapeute. Ik ontdekte dat ik een gave heb, waarmee ik mensen kan helpen. Ik ben in mijn leven geconfronteerd met epilepsie, hersenbloeding en dyslexie. Deze pijnlijke levenservaringen, goed te lezen in dit boek, gebruik ik om daarmee anderen bewust te laten worden van het positieve in zichzelf."

Reviews

2015-11-30 14:58:18 | By: Jeroen Steijns | Rating:
Prachtig boek, ik heb er veel uit kunnen halen en leren om zaken uit het verleden te kunnen plaatsen en een beter zelfbeeld gekregen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mijn leven is NU een dans, en het jouwe?

Author:

Ingrid Olieman

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

158

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

27-06-2014

ISBN:

978-94-022-0883-2 / 9789402208832

Price:

€ 19,55

Language

Dutch

Rating:

  • (1)