Chakra's brengers van licht en kleur in je leven

Joop van der Velden

Category: Religion

€ 16,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Ons chakrasysteem is een fijnstoffelijk energiesysteem. De chakra’s ontwikkelen zich één voor één, maar wanneer ze op één lijn staan en samenwerken ontstaat en een MENS die in balans is. Waar een krachtige energie van uitgaat, die zich niet alleen bekommert om zijn leven maar over het leven in het algemeen. Die met respect de wereld tegemoet treedt en zijn kwaliteiten en vaardigheden inbrengt om een omgeving te scheppen waar ieder mens zich thuisvoelt en waar iedereen kan zeggen: “zo is het goed”.

From the book

Chakra’s zijn draaikolken van energie en door de rotatie van de chakra's wordt energie aangetrokken en afgegeven, in een voortdurende energie-uitwisseling tussen kosmos, mens en aarde. De chakra’s zijn fijnstoffelijke energietransformatoren, die de levensenergie die ons omringt, opnemen en omzetten in door ons benodigde frequenties, en in ons fijnstoffelijk lichaam brengen.
De instromende Ki (levensenergie) laadt het etherische lichaam op, en dat geeft op zijn beurt de energie aan het fysieke lichaam.
Ze stroomt het emotionele en mentale lichaam binnen, waardoor ook daar de blokkeringen zich beginnen op te lossen, aangezien de trillingen ervan langzamer zijn dan die van de instromende energie. Uiteindelijk bruist de levensenergie door heel het energiesysteem, en beginnen lichaam, geest en ziel hoger te vibreren en neemt de gezondheid en vreugde toe.
Zodra in onze chakra' s frequenties binnenstromen die hoger en zuiverder zijn dan hun niveau op dat moment, beginnen ze sneller te trillen waardoor de langzamere frequenties van de blokkades zich stapsgewijs oplossen.
Nieuwe levenservaringen kunnen door de energiecentra opgenomen worden en onbelemmerd naar de fijnstoffelijke lichamen geleid worden. Het is alsof er een frisse bries door ons energiesysteem waait.

About the author

"Ik ben Joop van der Velden en sinds 1999 reikimaster. Sinds 2000 tot nu toe geef ik diverse cursussen op de VU te Kaatsheuvel, waaronder ook de chakracursus. Het chakrasysteem is een blauwdruk van het verleden, heden en toekomst van de mens. De ontwikkeling van het chakrasysteem bepaalt hoe ik de wereld en mijn medemensen tegemoet treed, dit geldt natuurlijk voor iedereen. En ik wil me inzetten om het chakrasysteem bij andere mensen inzichtelijk te maken en waar mogelijk te ondersteunen. Door te werken met mensen, mezelf te verdiepen in literatuur over de chakra’s, kwam het idee om daar zelf iets van op papier te zetten waar anderen weer van kunnen leren."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Chakra's brengers van licht en kleur in je leven

Author:

Joop van der Velden

Category:

Religion

Number of pages:

124

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-09-2014

ISBN:

978-94-0221-113-9 / 9789402211139

Price:

€ 16,95

Language

Dutch