Tempelrijk

Andy Meeus

Category: Youth books

€ 17,35
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Pias Ramirez ziet de straten van Karnak in Egypte als zijn thuisbasis. Zijn ouders stierven enkele jaren geleden aan de gevolgen van longkanker en sindsdien leeft Pias op straat. Tot hij op een dag een erfenis ontvangt van een verre oom. Hij erft een boek, een eeuwenoud zwaard, een kameel, en een verzegeld kistje. Wat zal daar in zitten? Al snel belandt Pias in een groots avontuur. Hoe loopt dit af? Enkel de tijd zal dat uitwijzen.

From the book

Plots hoorden ze een enorme knal, alsof er iets was gevallen. En uit het niets verscheen er plots een enorme schorpioen die snel kwam aanzetten.

‘Pias!’, riep Retuow, ‘het zwaard!’ Hij pakte het zwaard en gaf het Pias. Pias liep op de Schorpioen af, doods-benauwd, maar hij had geen andere keuze. Hij moest de anderen beschermen. Hij zwaaide met het zwaard heen en weer, in de hoop ook maar iets te raken. De schorpioen kwam steeds dichterbij en Pias zwaaide als een wilde heen en weer. Hij raakte een van de poten van de schorpioen, waarop het beest achteruit deinsde. En toen zag Pias een zwakke plek.

Hij greep het handvat van het zwaard stevig beet en liep op de schorpioen af. Hij sprong en tegelijk zwaaide hij met het zwaard. Hij raakte de schorpioen pal op zijn borst.
Het zwaard boorde zich diep in de schorpioen en het beest krijste het uit! Pias trok zijn zwaard terug en viel achterover. Hij zag nog net hoe de schorpioen oploste in het niets, voordat hij in een duister gat viel.

About the author

"Ik ben woonachtig te Lichtaart in de provincie Antwerpen. Ik lees graag en dat heeft me aangezet om zelf ook een boek te schrijven. Het begon allemaal met een idee in m’n hoofd, en dat werkte ik uit tot een boek: Tempelrijk. In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk bezig met muziek: maken en luisteren."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tempelrijk

Author:

Andy Meeus

Category:

Youth books

Number of pages:

120

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

24-10-2014

ISBN:

978-94-022-1186-3 / 9789402211863

Price:

€ 17,35

Language

Dutch