De mythejager

Jeff Cook

Categorie: Fantasy
  • (2)

€ 20,85
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Frederic de Jager is een jongen die niet weet wat hij wil in zijn leven. Hij volgt een cursus tot privé-detective. Na dit een tijd te hebben gedaan, begint het hem te vervelen. Tijdens een vakantie in India ontdekt hij per toeval twee Ilerion. Nader onderzoek wijst uit dat dit slechts eenmaal per zestig jaar te aanschouwen is. Geïnspireerd door deze vondst verandert hij zijn bedrijfsformule en gaat hij op zoek naar meer van deze mythes. Tijdens deze zoektochten vindt hij onder andere de Indische god Vishnu en het monster van Loch Ness.

Uit het boek

Omhoog of omlaag, dat was de moeilijke keuze waar Frederic nu voor stond. Als hij omhoog keek zag hij het heldere licht, onder hem zag hij de donkere wolk in het water zich langzaam richting de oever bewegen.
Hij wilde naar beneden blijven kijken om te zien wat uit het water op zou duiken. Dit zou het moment kunnen zijn waar hij zo lang op gewacht had en waar hij al zo vaak naar uitgekeken en van gedroomd had.
Maar het licht daarboven... Hij wist dat dit misschien de enige kans kon zijn om dit mysterie te ontrafelen, het licht dat over de rand van de heuvel lag was zo gewoon voor iedereen, maar toch zo moeilijk te vinden.
In een moment van logisch nadenken besloot hij naar boven te gaan. Het duistere raadsel in het water zou daar nog decennia blijven, zoals het zich daar al zo lang schuil had gehouden. Het licht dat zich boven hem bevond kon ieder moment weer verdwijnen samen met haar geheimen en misschien nooit meer te vinden zijn, ondanks dat het licht zich zo vaak laat zien.

Over de auteur

"Ik ben geboren in 1984 in Zeeuws-Vlaanderen. Van jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in fantasy- en detectiveboeken. Al lange tijd zocht ik naar een mooi onderwerp om deze twee te combineren in mijn eigen boek. Ik bedacht een personage dat zijn detectivewerk combineert met het uitzoeken van mythes. De mythejager is hiervan het resultaat."

Reviews

2015-02-13 12:41:51 | Door: Femke | Waardering:
Super boek! Spannend van begin tot einde! Een absolute aanrader!

2015-02-13 13:09:35 | Door: Blieck Nancy | Waardering:
Ik had het genoegen om dit boek al te lezen en vind het een echte aanrader voor boekenwurmen en liefhebbers van boeken om dit te lezen. Het verhaal doet je versteld staan hoe dit is geschreven in een wereld vol mythes en legendes en nodigt uit om een vervolg te lezen. Ik vind dit boek alleszins super geslaagd voor een debuterende jonge schrijver! Gans de verhaallijn zit zeer goed in elkaar en verdient erkenning. Proficiat Jeff Cook met je eerste boek!Schrijf uw eigen beoordeling

:

Uw email wordt enkel gebruikt voor overleg over de betreffende review

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

De mythejager

Auteur:

Jeff Cook

Categorie:

Fantasy

Aantal pagina's:

268

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Verschijningsdatum:

13-02-2015

ISBN:

978-94-022-1477-2 / 9789402214772

Vaste prijs:

€ 20,85

Taal

Nederlands

Waardering:

  • (2)