Help, Ik heb Luduvedu

Conny van Heumen

Category: Psychology and personal development

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Help, ik heb Luduvedu geeft je enige houvast en een inspirerende kijk op je situatie als je te maken hebt met liefdesverdriet of een gebroken hart. Als je alleen komt te staan na een scheiding of verbroken relatie valt het niet mee om de draad weer op te pakken. Met de inzichten die gegeven worden kun je proberen een nieuwe start te maken om weer ten volle van het leven te genieten.

From the book

We hebben allemaal onze weg te gaan met elk ons eigen pakketje, dat ons moet doen uitgroeien tot een volwaardig en liefdevol persoon naar de geliefde toe waarvoor we bestemd zijn. Daartoe beleven we zeer hoge pieken maar ook zeer diepe dalen. Maar hoe kunnen we de andere kant van de medaille leren kennen als we niet bereid zijn de ervaring te ondergaan die daar mee gemoeid gaat?
Hoe kunnen we het licht leren waarderen als we geen duisternis willen ervaren? Als we verliefd worden is dat in eerste instantie omdat we vallen voor het uiterlijk, zonder te weten wat er aan de binnenkant zit. We zijn bereid naar aanleiding van het uiterlijk alles te geven en te doen om het te behouden, omdat we gek zijn op wat we zien.
Na verloop van tijd als het uiterlijk gewend is in onze ogen, kijken we naar de binnenkant en al vinden we dat niet zo mooi als de buitenkant, we zijn bereid er een hoop voor te offeren, al gaat dat ten koste van onszelf. We lopen tenslotte allemaal graag met een leuke vrouw of lekkere vent aan onze arm voor de buitenwereld, toch? En daar komt meestal het pakketje, op jou afgestemde ellende, tot groei. Iedere verliefde weet instinctief waar zijn plaats zal zijn en als dat niet in het begin daagt, dan komt dat zeker na verloop van een paar maanden.

About the author

"Ik ben moeder van drie kinderen en ik heb altijd al schrijfster willen worden. Mijn eigen liefdesverdriet na twee verbroken relaties van jaren is een deel van de inspiratie geweest voor het schrijven van dit boek. De inzichten die ik vergaard heb wil ik met jou delen om duidelijk te maken dat jij de macht en kracht in je hebt om je eigen leven alle kleur te geven die je nodig hebt."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Help, Ik heb Luduvedu

Author:

Conny van Heumen

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

92

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

08-05-2015

ISBN:

978-94-022-1650-9 / 9789402216509

Price:

€ 15,95

Language

Dutch