Benjamin Muis gaat naar school

Cis Linders

Category: Picture books
  • (1)

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Benjamin Muis mag voor het eerst naar school. Dat is heel spannend voor hem. Hij kan er zelfs niet van slapen. Gelukkig helpen zijn mama en de juf hem zijn weg te vinden. School blijkt erg leuk te zijn en Benjamin komt vol verhalen terug bij zijn mama.

From the book


Benjamin durfde helemaal niks te vertellen. Gelukkig bleef zijn mama bij hem. Ze mocht ook op een klein stoeltje zitten. Dat zag er wel een beetje raar uit, want mama Muis is best een beetje dik. Benjamin moet weer lachen als hij daar aan denkt en valt dan gelukkig in slaap.

About the author

"Als mama zijn mijn zes, nu volwassen, kinderen een onuitputtelijke bron van inspiratie voor de avonturen van Benjamin Muis. Al hun ‘kleine kinder-belevenissen’ gebruik ik om andere kinderen van te laten meegenieten. Daar vallen ook de eigen kleinkinderen al weer onder, die gelijk weer een nieuwe bron van inspiratie zijn. De tekeningen zijn gemaakt door goede vriend en illustrator Benno Hijl, die precies weet hoe een Benjamin er uit moet zien."

Reviews

2015-06-26 14:13:06 | By: Wilbert Linders | Rating:
Geweldig dat je nu met een schitterend kinderboek bent gekomen. Complimenten voor Benno en jou. Veel succes en liefs, ook de kinderen en kleinkinderen zullen erg trots en blij zijn. ;) Liefs XXWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Benjamin Muis gaat naar school

Author:

Cis Linders

Category:

Picture books

Number of pages:

30

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

26-06-2015

ISBN:

978-94-0221-773-5 / 9789402217735

Price:

€ 13,45

Language

Dutch

Rating:

  • (1)