Revolution of Human Capital

John Willemse

Category: Management

€ 16,55
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De werkloosheid kan worden opgelost! Hoe? Door het ontwikkelen van je unieke talenten en persoonlijkheid wordt je bewust van wie je bent, wat je motiveert en welk beroep echt bij je past. Dit proces van talentontwikkeling wordt in logische stappen uiteengezet. Iedereen heeft talent met arbeidsvermogen en bouwt aan een inclusieve arbeidsmarkt. Het bedrijfsleven moet zich aanpassen aan snelle veranderingen. Zij bevorderen tevens de arbeidsparticipatie door optimaal gebruik te maken van de diversiteit aan talenten. De overheid neemt werkzoekenden in loondienst en ondersteunt de talenten richting arbeidsmarkt. Ervaar nieuwe revolutionaire inzichten in dit boek, krijg inspiratie en onderneem actie!

From the book

Er is anno 2015 een hoge werkloosheid door onder andere de economische crisis en ook vanwege het ontbreken van echte oplossingen door overheid en bedrijfsleven. Daarom staan honderdduizenden mensen, ja zelfs meer dan 1 miljoen mensen aan de kant.
Dit zijn mensen met talenten en arbeidsvermogen.
Iedereen heeft een talent en moet zich kunnen ontplooien en werken met inzet naar vermogen.
De arbeidsmarkt moet daarom drastisch veranderd worden om werkgelegenheid te creëren voor iedereen.
Het is een wisselwerking tussen talenten, bedrijfsleven en overheid om hier echt werk van te maken.

Dit boek zorgt ook voor oplossingen!
Door Talentontwikkeling worden talenten zich bewust van hun competenties, drijfveren en persoons-kenmerken om deze optimaal in te zetten op een inclusieve arbeidsmarkt.

Dit boek geeft nieuwe inzichten t.a.v. talentontwikkeling en arbeidsparticipatie en inzichten die misschien al bekend zijn, maar waar nog weinig gebruik van gemaakt wordt, of men is zich niet bewust van de mogelijkheden en potentie ervan.
 
Dit boek geeft niet alleen nieuwe inzichten, maar zet juist aan tot actie. Er moeten zaken gedaan worden om een echte inclusieve arbeidsmarkt te creëren.
Een cultuuromslag en mentaliteitsverandering is hierin absoluut noodzakelijk om deze inclusieve samenleving waar te maken.
 
Er moet een andere manier van denken komen t.a.v. arbeidsparticipatie van mensen met een functiebeperking. De beeldvorming is vaak negatief en denigrerend.

Actief werken aan arbeidsparticipatie is voor iedereen noodzakelijk om uitsluiting te voorkomen.

Als de inzichten, oplossingen en acties uit dit boek echt serieus nagekomen worden, zullen zeker vele kostenposten minder worden en/of opgelost worden!
 
We streven toch allemaal naar een gezonder en gelukkiger leven waarin iedereen meedoet en meetelt!
 
Het wordt de hoogste tijd voor een inclusieve arbeidsmarkt/samenleving
 
Time to Change!About the author

"Ik ben geboren in 1963 te Eindhoven. Mijn passie was profvoetballer worden, maar door ernstige oogproblemen moest ik abrupt stoppen met voetballen op mijn 17de. Ik viel in een enorm wart gat. Op mijn 25ste vond ik via studie mijn passie terug in het bestuderen van het gedrag van mensen en culturen. Iedereen heeft talenten, ontdek ze en leef met passie! Als katalysator van talentontwikkling en arbeidsparticipatie wil ik inspireren, verbinden en revolutionaire inzichten delen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Revolution of Human Capital

Author:

John Willemse

Category:

Management

Number of pages:

104

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

21-08-2015

ISBN:

978-94-022-1923-4 / 9789402219234

Price:

€ 16,55

Language

Dutch