Jouw blauwdruk voor een gelukkig en gezond leven

Wesley Boer

Category: Psychology and personal development

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wesley Boer gelooft dat iedereen het maximale uit zijn leven zou moeten kunnen halen. Als lifestyle architect gelooft hij dat je onder andere controle moet hebben over je gedachten, dat je moet kiezen voor de juiste voeding en dat je moet zorgen voor voldoende beweging en ontspanning. In zijn boek legt hij je uit hoe je dit kunt doen. Samen met jou ontwerpt hij een nieuwe blauwdruk van jouw ideale lifestyle voor een gelukkig en gezond leven. Een no-nonsense, resultaatgericht transformatieprogramma voor ondernemende mensen met 100% commitment.

From the book

Creëer een diep en onweerstaanbaar verlangen

Om boven jezelf uit te stijgen en jouw dromen waar te kunnen maken, moet je beschikken over een brandend en alles overheersend verlangen. Het verlangen naar het bereiken van jouw doel moet zo onweerstaanbaar zijn, dat niets belangrijker is dan het doel en dat het alles overstijgt. Als je jouw plan gaat uitvoeren (ik vertel later hoe we dat plan gaan maken) moet jouw verlangen groter zijn dan al je andere wensen. Dit is het plan, er is geen plan B.

Lang geleden was er een aanvoerder van een leger die op het punt stond om met een klein leger de strijd aan te gaan met een groot en machtig leger.
Zij voeren met schepen richting de kust van de grote vijand en laadden alle strijders en materialen uit de schepen en staken de schepen in brand. Nu konden ze alleen nog levend het strand verlaten als ze zouden winnen. Het was winnen of sterven.
Je raadt het al: ze wonnen!

Een ander voorbeeld:

Jarenlang heb ik in de fitnessbranche gewerkt als instructeur, manager en personal trainer. Ik heb altijd de droom gehad om een eigen onderneming te starten in personal training, maar omdat de nood niet hoog was, bleef dit bij een aantal klanten naast mijn werk in de sportschool. Totdat ik zelf de beschreven stappen uit dit boek ging toepassen en door een conflict met mijn werkgever zonder baan kwam te zitten.
Toen moest ik wel de stap zetten om voor mezelf te beginnen en twee maanden later was dat een feit en run ik sinds die tijd een succesvolle business, die van personal training is overgegaan in lifestyle architect.

Zo zie je: als het echt moet, dan kan je alles bereiken wat je maar kunt bedenken.

About the author

"Ik ben life coach en personal trainer voor ondernemende mensen. Door mijn jarenlange ervaring in het begeleiden van high-end cliënten op het gebied van mentale en fysieke gezondheid in combinatie met onder andere mijn kennis als NLP master practitioner, heb ik een programma ontwikkeld om het maximale uit jouw leven te halen."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Jouw blauwdruk voor een gelukkig en gezond leven

Author:

Wesley Boer

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

90

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

28-08-2015

ISBN:

978-94-022-1941-8 / 9789402219418

Price:

€ 15,95

Language

Dutch