Problem Crusher - Baanbrekend probleem oplossen en onderhandelen

S. Ramkhelawan

Categorie: Management
  • (1)

€ 14,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Vanaf het prille begin tot heden heeft de mens zich “voort-bewogen” door middel van onderhandelen en probleemoplossen. Deze vaardigheid is voor een ieder makkelijk aan te leren. S. Ramkhelawan hoopt dat dit boek een fascinerende reis van zelfontdekking voor u wordt, waarbij u inzicht krijgt in uzelf en in intermenselijke verhoudingen. Onderwerpen als communicatie, creativiteit, doelen formuleren, het denken en beslissen, 220 kant-en-klare zinnen ter ondersteuning van uw communicatie en denkinstrumenten komen aan de orde. De auteur wenst u veel leesplezier en succes toe!

Uit het boek

Er zijn vele boeken geschreven over probleemoplossen, onderhandelen, gespreks-technieken, etcetera, met verschillende uiteenzettingen. De meeste boeken zijn geschreven "door en voor" academici of consultants. Met dit boek wil ik het onderwerp bereikbaar maken voor iedereen.
 
Ik heb gemeend na een korte beschrijving meteen een aantal kant-en-klare zinnen te geven, die men kan toepassen in diverse gesprekssituaties. Hierbij merk ik wel op dat u de vaardigheid die u met dit boek wenst te bereiken of het resultaat dat u wilt, alleen kunt bereiken als u regelmatig leest en toepast.
 
Een voorbeeld is, dat u na het behalen van uw rijbewijs alleen een goede bestuurder wordt, door u regelmatig met uw voertuig in verschillende verkeersomstandigheden te begeven.
 
Ons brein is tot veel in staat, doch de effecten en de resultaten van ons denken zijn afhankelijk van wat u erin stopt. Het is net een akker waar u oogst wat u zaait. Probleemoplossen is een van de essentiële vaardigheden in het leven.

Over de auteur

"Onderhandelen, omgaan met mensen en situaties had en heeft altijd mijn brede interesse. Door deze fascinatie heb ik altijd een alternatieve kijk op ontwikkelingen in mijn werk- en privéomgeving gehad. Ik heb mijn ‘kijk’ opgetekend in dit praktische boek. Ik hoop dat u met deze bijdrage voortreffelijke resultaten zult boeken."

Reviews

2016-02-06 12:12:25 | Door: Jules | Waardering:
Ik heb met de auteur gesproken en heb de indruk dat dit een geweldig mooi boek is die ook zeker aan te raden is. Zijn uitleg was geweldig en met betrokkenheid. Heb binnen korte tijd weer een gesprek met hem. Hij wil ook workshops geven.Schrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Problem Crusher - Baanbrekend probleem oplossen en onderhandelen

Auteur:

S. Ramkhelawan

Categorie:

Management

Aantal pagina's:

74

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

05-02-2016

ISBN:

978-94-0222-395-8 / 9789402223958

Vaste prijs:

€ 14,45

Waardering:

  • (1)