Moeder zonder antwoorden

Ilse Bommels

Category: Stories
  • (4)

€ 19,25
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Moeder zijn is helemaal niet zo leuk, de wereld vraagt elke dag weer om herziening van de normen en waarden waar Ilse Bommels zich zo krampachtig aan vastklampt. Elke dag stellen de kinderen van Ilse vragen, en elke dag weer gaat ze op zoek naar een antwoord... daarom heeft ze in 2013 besloten het anders te gaan doen. Zij spreekt de waarheid, moeders wil is wet. Niet mee eens? Dan zoek je zelf maar naar de antwoorden! Ilse volgt het nieuws en via haar dagelijkse blog op Facebook geeft zij haar visie hierover. Zo schrijft Ilse de frustratie en ellende van zich af. Geen zware kost, geen nodeloos politiek gebrabbel, en zeker geen educatief hoogstandje. Gewoon een moeder die op zoek is naar de zin van het leven en naar een antwoord op de vraag waarom ze in hemelsnaam kinderen op deze wrede wereld heeft gezet!? Ilse blijft u het antwoord schuldig!

From the book

Bommels Gedachtes: In het land van de onbegrensde mogelijkheden is een radio-dominee vrolijk door zijn microfoontje aan het preken. Over ebola en homo’s. Had zelf het verband nog niet gelegd, maar na een duidelijke uitleg van deze ‘godvrezende’ man snap ik het helemaal! Zijn God stuurt zo af en toe een gezellige ziekte richting aarde. Bedoeld voor homo’s. (?) Jammer dat ‘zijn’ God niet de homo maar de rest laat overlijden! Oeps, zelfs God maakt wel eens een foutje!
Net als bij aids vindt de mens altijd wel weer een medicijn, dit is overigens alleen voorradig voor rijke westerse mensen. Afrika bloedt langzaam leeg. Maar dat vinden ‘wij’ toch een heel vervelend continent. Gevuld met negertjes en licht getinte mensen, zijn het liever kwijt dan rijk... Toch?!
Wat is het toch met gelovigen en homoseksuelen? Waarom is men zo angstig voor personen die elkaar liefhebben, of dit nou via voor- of achterkant gaat? Bekijk zelf regelmatig op een regenachtige avond het ‘gratis’ youporn-kanaal. Vele op elkaar gestapelde hetero’s die trucjes doen waar mijn benen meteen in de spataderstand van schieten! Kan mij weinig schelen wie het met wat doet. Zolang er maar geen kinderen en/of dieren op mijn scherm verschijnen.
De christelijke dominee is jaloers, stikjaloers op de homo! Hij wil graag meedoen in de glitter-en-glamour-lifestyle. Het zwaar christelijke leven is namelijk heel saai. Altijd bang zijn en wippen met dezelfde langharige, nooit geschoren, oersaaie huisvrouw die gaat liggen en de daad letterlijk over zich heen laat ‘KOMEN’...

About the author

"Toen ik in 2013 begon met het schrijven van een onschuldig dagelijks stukje op Facebook, met een tiental lezers, liep dit al snel uit de hand. Een dagelijkse ochtendblog met duizenden lezers die hun dag met mij beginnen! Ik had nooit kunnen bedenken dat twee jaar later deze blog zou uitgroei tot een boek! Als kind was ik altijd al gefascineerd door het geschreven woord. De pen is tot op de dag van vandaag mijn vrijheid. Je suis Ilse."

Reviews

2020-07-06 22:45:03 | By: A. Kwaakernaat | Rating:
Precies zoals ik gehoopt had. Recht voor zijn raap, veel humor, heerlijk om te lezen.

2017-02-20 22:41:10 | By: Danny | Rating:
Zoals ze schrijft hartstikke leuk! En ik ben blij dat ze mijn collega is. Vrolijke gezellige Amsterdamse meid!

2017-01-09 09:13:54 | By: MC Schunck | Rating:
Leuk boek! Ze weet te verwoorden wat de meeste mensen denken. Lekker op een normale toon en toch ontgaat je de intelligentie niet van Ilse.

2016-10-31 12:49:22 | By: J. Nijman
Leuk en vlot geschreven wederwaardigheden van een Amsterdamse moeder van een paar teenagers. Met onverholen commentaar op de gebeurtenissen in haar omgeving en in het nieuwsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Moeder zonder antwoorden

Author:

Ilse Bommels

Category:

Stories

Number of pages:

184

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-02-2016

ISBN:

978-94-022-2421-4 / 9789402224214

Price:

€ 19,25

Language

Dutch

Rating:

  • (4)