De avonturen van de 3 Huskytiers

Sonja Macht

Category: Animals
  • (2)

€ 18,25
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Drie Husky’s komen door allerlei omstandigheden samen. Elk van deze honden heeft zijn eigen, soms trieste achtergrond. Als ze eindelijk in een roedel samen komen, begint hun leven pas echt. Dan beginnen deze drie prachtige Husky’s hun belevenissen op eigen wijze te vertellen. Soms ontroerend, maar vooral ook grappig. Zeer onderhoudend en herkenbaar voor hondeneigenaren. Ook iemand die zelf geen hond heeft, kan geboeid raken door hun meeslepende belevenissen. Je krijgt het gevoel dat het een beetje “jouw” honden zijn. Omdat elke hond zo’n duidelijk eigen karakter heeft, krijg je het gevoel ze persoonlijk te kennen.

From the book

Bandit: Zoals u inmiddels wel weet, ben ik gek op papieren zakdoekjes. Bij voorkeur gebruikte. Maar het vrouwmens verbergt die steeds beter en het wordt steeds lastiger voor mij om ze te vinden. En ik zoek goed hoor. Alle kluiven nog aan toe. Maar nu heb ik iets nieuws bedacht: 's morgens, als het vrouwmens de waterkamer ingaat en haar vacht gaat wisselen, duw of spring ik stiekem de deur open van een heel klein kamertje, waar ik eigenlijk niet mag komen. Het is een heel raar, piepklein kamertje en de mensendingen blijven daar ook nooit lang. Het enige dat er in staat, is een rare, witte, supergrote drinkbak! Het stinkt er ook altijd een beetje naar chloor. Maar zo af en toe ... drijft er een stukje zakdoek in dat water nog. Dus ... kop erin, neus dicht, en onder water dat “zakdoekje” eruit vissen. Deze zijn wel niet zo lekker om op te eten, maar ik kan er wel lekkere kleine balletjes van maken en er lekker op kauwen. Het vrouwmens vindt al een tijdje zeer natte, uitgekauwde stukjes papier, maar zij wist gelukkig niet waar ik die vandaan had. Ik ben bang dat zij het nu wel in de kluiven heeft. De deur blijft nu beter gesloten, en zij heeft aan die “drinkbak” zitten sleutelen. Nu maakt dat ding af en toe nóg meer lawaai dan hij al deed, en ... er drijven nooit meer papiertjes in. “Grrr, potvolballen! Nu moet ik wéér iets nieuws verzinnen.”

About the author

"Ik ben in 1970 geboren in Nederland en groeide op in een boerendorpje onder de rook van Rotterdam met drie oudere broers. Ons beste vriendje was onze hond. Een prachtige Duitse Staande. Het was “mijn” eerste hond en daar is mijn liefde voor deze dieren ontstaan. Ik begon mij steeds meer te verdiepen in het leven van dieren en het te bestuderen. Na vele omzwervingen naar diverse woonplaatsen kwam ik in een dorpje in België terecht. Eindelijk had ik de tijd en de ruimte om een Husky te nemen. Sindsdien ben ik met dit speciale ras bezig. Als workaholic werd ik door een slechte gezondheid gedwongen te stoppen met werken, wat mij de gelegenheid gaf om mij fulltime met deze prachtige dieren bezig te houden."

Reviews

2020-12-23 17:40:45 | By: Inge | Rating:
Echt super spannend boek!! Las het in 1x uit! Ik volg hen ook op Facebook en sta te popelen naar de nieuwe verhalen.

2018-02-28 08:58:19 | By: Isabel van de Belt | Rating:
Geweldig boek, heb iedere seconde genoten met lezen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van de 3 Huskytiers

Author:

Sonja Macht

Category:

Animals

Number of pages:

136

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

11-03-2016

ISBN:

978-94-022-2474-0 / 9789402224740

Price:

€ 18,25

Language

Dutch

Rating:

  • (2)