Cover voorkant
EENENTWINTIG - De levenswijsheden van een student
EENENTWINTIG - De levenswijsheden van een student

EENENTWINTIG - De levenswijsheden van een student

Sven Drenthen

Category: Stories

€ 16,45

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hoe overleef je in de jungle van het studentenleven? EENENTWINTIG is hét studentenhandboek dat je aan de hand van 25 korte verhalen antwoord geeft op deze belangrijke levensvraag. Je wordt door middel van verschillende levenswijsheden wegwijs gemaakt in het leven van een student. Er speelt zich een constante wisselwerking af tussen relevante en irrelevante informatie, tussen fictie en non-fictie en tussen een lach… en een nog hardere lach. Hoe vind je een kamer? En hoe kan je het beste omgaan met een kater? Wees maar niet bang: Sven is je redder in nood.

From the book

De kijkavond zelf

Er bestaat een vrij grote kans dat niet alleen jij zult worden uitgenodigd voor de kijkavond. Waarschijnlijk bevind je jezelf in een ruimte met allemaal andere kandidaten. Vanaf nu gelden de wetten van de jungle: het is ieder voor zich. Waarschijnlijk zullen de andere kandidaten ook aardig voor je zijn. Bedenk dan wel dat dit alleen maar schijn is om niet arrogant over te komen op de mensen die de touwtjes in handen hebben, namelijk de huisbewoners. Tijdens de avond zal je in verschillende situaties terechtkomen en zal je een breed spectrum aan personen spreken. Laat ik de belangrijkste voorbeelden even de revue laten passeren.

De Mount Everest-beklimmer

Hij of zij is de coolste persoon die je ooit hebt gezien of gesproken en net deze persoon moet op dezelfde kijkavond als jij verschijnen. De hele avond vertelt hij de bizarste verhalen: van die keer dat hij een leeuw heeft gered van een groep stropers tot aan zijn muzikale doorbraak in Paramaribo. Iedere aanwezige weet dat de meeste van deze verhalen niet waarheidsgetrouw zullen zijn, dus wind je er ook niet over op. Het ergste dat je kunt doen, is zijn of haar verhalen overtreffen. ‘Nou, ik heb anders de Mount Everest beklommen met mijn grootouders vastgebonden op mijn rug!’

About the author

"Ik kom uit Roermond en woon in een studentenhuis in Nijmegen. Aangezien ik volop in het studentenleven sta, kwam het boek EENENTWINTIG razendsnel tot stand. Mijn voornaamste doel was het schrijven van een handboek voor (aankomende) studenten, zodat zij hun draai kunnen vinden in deze doldwaze levensfase."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

EENENTWINTIG - De levenswijsheden van een student

Author:

Sven Drenthen

Category:

Stories

Number of pages:

96

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

22-04-2016

ISBN:

978-94-022-2571-6 / 9789402225716

Price:

€ 16,45

Language

Dutch