"Ik meld je ziek"

Hans Deijl

Categorie: Fotoboeken

€ 29,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Een burn-out, uitputting van lichaam, geest en ziel. Zelf wil je verder, maar het gaat niet meer. Je gevoelens en gedachten, ze zijn nauwelijks onder woorden te brengen. In "Ik meld je ziek" worden die gevoelens toch zichtbaar. Hans Deijl doet dat door middel van de foto’s die hij maakte. In het boek zie je de storm en de duisternis waarin je burn-out je houdt, zie je ook het verlangen naar uitzicht en het eindelijk weer doorbreken van licht. Laat met dit boek de pijn uit het verleden wegspoelen als voetstappen op het strand.

Uit het boek

Mijn houvast, mijn troost in deze gehele periode: ‘k Ben een schip in de storm dat de haven niet vindt Houd mij vast, houd mij vast spreek mij aan als uw kind ‘k Ben een vogel die vlucht voortgejaagd door de wind Houd mij vast, houd mij vast spreek mij aan als uw kind Als uw woord mij bereikt ik in U richting vind Houd mij vast, houd mij vast spreek mij aan als uw kind Dan zijn stormen gestild voorbij is vlucht en wind Houd mij vast, houd mij vast spreek mij aan als uw kind

Over de auteur

"Samen met mijn vrouw heb ik twee getrouwde kinderen en vier heerlijke kleinzoons. Tijdens mijn burn-out werd mijn fototoestel mijn metgezel. Bij het maken van foto’s kon ik mijn gevoelens en gedachten kwijt. Op deze manier kon ik de dingen verwerken. De foto’s die ik in deze tijd heb gemaakt, zijn gebundeld in dit boek."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

"Ik meld je ziek"

Auteur:

Hans Deijl

Categorie:

Fotoboeken

Aantal pagina's:

72

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

20-03-2009

ISBN:

978-90-8834-790-0 / 9789088347900

Vaste prijs:

€ 29,45