Dop de Dierenkabouter

Riava ten Kate van Amersfoort

Category: Children books

€ 18,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het is leuk in de dierentuin, maar het is daar nog leuker gezien door de ogen van een klein kaboutertje, genaamd Dop. Dop is het vriendje van Pluim de Perkkabouter uit het eerste kabouter-alfabetboekje. Dop de Dierenkabouter brengt zijn dagen door in de dierentuin, daar woont hij en speelt hij iedere dag. Zo leert hij alle dieren kennen die daar ook wonen. Al die vrolijke belevenissen en ontmoetingen van Dop de Dierenkabouter met de dieren zijn opgeschreven in dichtvorm en op alfabet, Het Dierentuin-alfabet.

From the book

De G van GIRAFFE Dop is soms een beetje maf Is bevriend met een giraffe En die heeft zo’n lange nek Nou, dat vindt Dop echt te gek Als ze spelen in de weide Mag Dop van zijn nek afglijden Dan valt hij met grote vaart Achter vriend zijn mooie staart

About the author

"Met vijf kleine kabouters op de plank, bergen fantasie en de mogelijkheid dat uit te werken tot een mooi geheel, ben ik weer aan de slag gegaan voor kinderen. Met de camera heb ik de mooiste plaatjes in de dierentuinen vastgelegd. De mooie grote kleurplaten kwamen door de fotobewerking tot stand. Het dichten zit al 25 jaar in mijn bloed en zo ontstond dit tweede kabouterboek, Dop de Dierenkabouter, Het Dierentuin-alfabet."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dop de Dierenkabouter

Author:

Riava ten Kate van Amersfoort

Category:

Children books

Number of pages:

58

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

03-04-2009

ISBN:

978-90-883-4719-1 / 9789088347191

Price:

€ 18,95

Language

Dutch