Dop de Dierenkabouter

Riava ten Kate van Amersfoort

Categorie: Kinderboeken

€ 18,45
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Het is leuk in de dierentuin, maar het is daar nog leuker gezien door de ogen van een klein kaboutertje, genaamd Dop. Dop is het vriendje van Pluim de Perkkabouter uit het eerste kabouter-alfabetboekje. Dop de Dierenkabouter brengt zijn dagen door in de dierentuin, daar woont hij en speelt hij iedere dag. Zo leert hij alle dieren kennen die daar ook wonen. Al die vrolijke belevenissen en ontmoetingen van Dop de Dierenkabouter met de dieren zijn opgeschreven in dichtvorm en op alfabet, Het Dierentuin-alfabet.

Uit het boek

De G van GIRAFFE Dop is soms een beetje maf Is bevriend met een giraffe En die heeft zo’n lange nek Nou, dat vindt Dop echt te gek Als ze spelen in de weide Mag Dop van zijn nek afglijden Dan valt hij met grote vaart Achter vriend zijn mooie staart

Over de auteur

"Met vijf kleine kabouters op de plank, bergen fantasie en de mogelijkheid dat uit te werken tot een mooi geheel, ben ik weer aan de slag gegaan voor kinderen. Met de camera heb ik de mooiste plaatjes in de dierentuinen vastgelegd. De mooie grote kleurplaten kwamen door de fotobewerking tot stand. Het dichten zit al 25 jaar in mijn bloed en zo ontstond dit tweede kabouterboek, Dop de Dierenkabouter, Het Dierentuin-alfabet."

ReviewsSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Dop de Dierenkabouter

Auteur:

Riava ten Kate van Amersfoort

Categorie:

Kinderboeken

Aantal pagina's:

58

Geïllustreerd:

Ja

Uitvoering/Formaat:

Paperback 16 x 24 cm

Verschijningsdatum:

03-04-2009

ISBN:

978-90-8834-719-1 / 9789088347191

Vaste prijs:

€ 18,45