Aartsengelen en Edelstenen - Hulp voor Nieuwetijdskinderen

Karin Schrijver

Category: Spirituality

€ 14,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Haar eigen zoektocht naar hulp voor haar hooggevoelige zoon, leidde Karin naar de wereld van aartsengelen en edelstenen. Op heldere wijze deelt zij nu haar ervaring en kennis over hoe jij als ouder/verzorger jouw nieuwetijdskind kunt bijstaan. Ontdek zelf hoe eenvoudig je als ouder/verzorger de omschreven oefeningen kunt gebruiken in het dagelijks leven van jouw kind. Door de combinatie van oefeningen, weetjes, tips en ondersteunende illustraties is dit een praktisch en handzaam (voorlees)boek geworden.

From the book

Nieuwetijdskinderen zijn (hoog)gevoelige kinderen en volwassenen die met een missie hier op aarde komen. De meesten zijn hier om liefde te brengen, in welke vorm dan ook. Ze zijn gevoelig, meelevend, natuurliefhebbers, houden van de zon, de sterren en de maan en zorgen graag voor anderen. Ze staan dicht bij de bron van zuivere, pure energie waardoor ze ook spiritueel openstaan. Door vol open te staan voor liefdevolle energie, stellen ze zich op een kwetsbare manier bloot aan de mensen om hen heen. De hoeveelheid prikkels is enorm en vanwege hun zorgzame en meelevende ziel trekken ze zich alles aan.

Dit veroorzaakt echter letterlijk verstoppingen in hun energielichaam. Dit uit zich in lichamelijke klachten zoals buikpijn, misselijkheid, vermoeidheid en hoofdpijnklachten. Maar ook geestelijk levert het veel klachten op: een vol hoofd, druk in hun hoofd, zich terugtrekken of juist woedeaanvallen krijgen en de zaken niet meer op een rijtje kunnen krijgen. Hun stemming kan van het ene op het andere moment omslaan, omdat ze de gevoelens van de mensen om zich heen oppikken. Dit is dan niet hun eigen gevoel, maar dat van de persoon naast ze. Jonge nieuwetijdskinderen kunnen dit nog niet scheiden en voelen het als hun eigen gevoelens. Bijzonder verwarrend en uitputtend. Dit geldt ook voor volwassenen overigens. Ook volwassenen hebben moeite met het scheiden van hun eigen gevoelens en die van een ander. Zij zijn echter beter in staat dit zelf onder controle te krijgen.

Het is belangrijk dat ze zich leren afschermen voor de energie van anderen, zodat deze gevoelens niet bij hen terechtkomen. Daarnaast is het belangrijk om te leren om je eigen gevoelens rustig te krijgen, zodat er weer overzicht komt.

Nieuwetijdskinderen zijn bijzondere mensen op deze aarde, ze zijn uniek en maken de wereld een stukje mooier. In de loop van de tijd zijn er meer en meer gevoelige kinderen op deze aarde gekomen. Ze zijn nodig om de wereld weer in balans te brengen, stap voor stap.

About the author

Karin Schrijver is moeder van een hooggevoelige, spirituele zoon. Na het overlijden van haar moeder ontdekt ze dat zij en haar zoon hooggevoelig en spiritueel zijn. Een nieuwe wereld gaat voor haar open en haar ontdekkingstocht begint. Vanuit haar ervaring werkt ze nu als HSP coach en spiritueel begeleider in haar praktijk Syringa.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Aartsengelen en Edelstenen - Hulp voor Nieuwetijdskinderen

Author:

Karin Schrijver

Category:

Spirituality

Number of pages:

42

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback

Release date:

19-08-2016

ISBN:

978-94-022-2859-5 / 9789402228595

Price:

€ 14,45

Language

Dutch