Cover voorkant
Verloren Ziel - Eén ziel, een langzame dood
Verloren Ziel - Eén ziel, een langzame dood

Verloren Ziel - Eén ziel, een langzame dood

Britt J. Hermens

Category: Young Adult
  • (3)

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Axelle is verhuisd van Amerika naar Londen. Ze vindt de grote verandering van de levendige stad Los Angeles naar een klein huisje op het platteland vlak buiten Londen helemaal niks. Op school is ze een buitenbeentje en zelfs thuis kijkt bijna niemand naar haar om. Als er tijdens de vakantie een tweedehands markt in het dorp komt, besluit Axelle om samen met Eden rond te gaan kijken. Als ze een vreemd object koopt, waarschuwt de verkoopster dat ze het nooit mag laten vallen. Axelle luistert niet en op een stormachtige nacht laat ze het vreemde object vallen.

Axelle reist naar een vreemde, magische wereld waar ze de behulpzame Storm ontmoet. De enige manier om uit dit magische land te ontsnappen is om de ziel van de uiterst machtige Myrdantus terug te halen – hij die bekend staat als de Zuivere Ziel – hij die zonder zijn ziel een langzame dood sterft. Na alle hindernissen en aparte gebeurtenissen lijkt deze opgave volslagen onmogelijk. Kan Axelle ooit nog terug naar huis? Of zit ze vast in het magische, maar levensgevaarlijke Catrusian?

From the book

Richard liep langs de rijen van mannen en vrouwen. Ik weet nog dat ik voor de eerste keer een slang zag in de dierentuin. Hij leek er niet op, maar hij had toch iets van dat reptiel. Richard keek naar een vrouw, knipte met zijn vingers en deed een stapje terug.
De vrouw werd door twee ridders vastgepakt, naar voren gebracht en op haar knieën gezet. Haar handen werden op haar rug gebonden en ze kreeg een zwarte doek voor haar mond. De doek was een soort theedoek, hij was schuin gevouwen, waardoor de punt haar kin bedekte en de rest het onderste deel van haar gezicht. De doek bedekte ook haar neus. Een soort driehoek, ondersteboven. Twee mannen en nog een vrouw werden uitgekozen. Uiteindelijk kwam Richard bij Storm uit. Hij bekeek hem van top tot teen. Hij knipte met zijn vingers.
Mijn hart sloeg over. Ik had niet eens in de gaten dat ik schreeuwde en op hem afrende.
‘Nee!’, riep ik kwaad. Ik gaf Richard een kaakslag en ging voor Storm staan.
‘Wat doe je?’, vroeg Storm op fluistertoon. Ik gaf geen antwoord, want Richard stond al op. Zijn lip bloedde en hij veegde het bloed weg.
‘Stom wicht!’, riep hij kwaad. Hij gaf een knikje naar de ridders. Voordat het te laat was, moest ik eerst nog iets doen. Ik draaide me om naar Storm en gaf hem een kus op zijn wang. Storm bleef roerloos en liet zich meenemen door de ridders. Ook hij werd op zijn knieën gezet, zijn handen werden op zijn rug gebonden en hij kreeg ook een doek over zijn neus en mond.

About the author

Britt J. Hermens is op 5 juli 2002 te Nijmegen geboren. Op dertienjarige leeftijd ontdekte ze het schrijven. Haar ideeën voor dit boek kwamen voort uit dromen. Ze is een echte liefhebber van het gedrukte boek. Britt is dan ook veel te zien bij boekhandelaren, waar ze met veel respect het werk van andere auteurs bewondert. Met enthousiasme en energie heeft ze haar eerste boek geschreven en het idee dat anderen haar opgeschreven gedachten lezen, geven haar weer inspiratie om ook haar tweede boek met iedereen te delen.

Reviews

2018-04-04 14:10:47 | By: Peter Vos | Rating:
Nu na deel twee, ook het eerste boek gelezen. Een geboren fantasy schrijfster. Ze sleept je mee in het verhaal. Ze zet een prachtige hoofdpersoon neer. Aan de ene kant nog een naïeve jonge vrouw, maar daarnaast ook een geduchte vechtster. Natuurlijk speelt ontluikende liefde een rol. De gefantaseerde wereld met goed en kwaad geeft de schrijfster vele mogelijkheden, die ze dan ook uitvoerig benut. Echt een aanrader voor lezers van fantasy.

2017-01-15 20:28:06 | By: Y.van Boxtel | Rating:
Spannend tot het eind. Het boek leest lekker, kijk al uit naar een volgend boek van deze schrijfster?

2016-11-24 18:27:15 | By: N.Hermens | Rating:
Moore uitvoering. Het is een aangenaam leesbaar Proza en een leuk verhaal.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verloren Ziel - Eén ziel, een langzame dood

Author:

Britt J. Hermens

Category:

Young Adult

Number of pages:

200

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-11-2016

ISBN:

978-94-022-3086-4 / 9789402230864

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)