Dangerous Nights - mysterieuze nachten

Simone Wilkens

Categorie: Thrillers
  • (3)

€ 20,49
Gratis verzending
Levertijd drie tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

Sydney Montgomery heeft een vrij normaal leven. Ze heeft een beste vriendin, gaat naar school en woont in een rustig plaatsje. Maar dat verandert allemaal als ze op een nacht door een weerwolf genaamd Jason wordt gebeten. Sydneys hele leven wordt omgegooid door deze beet. Ze moet ermee leren leven, terwijl er ook vreemde wezens in haar woonplaats opduiken die de hele bevolking terroriseren. Gelukkig hoeft Sydney het niet alleen op te lossen, want ze krijgt hulp van haar vriendengroep. Toch heeft Sydney geen keus, maar lukt het haar wel om met zo’n groot geheim te overleven?

Uit het boek

Als waarschuwing pakt de barghest mijn arm vast en laat de vlammetjes van zijn huid op de mijne komen. Zodra ik het voel begin ik hard te schreeuwen. Ik ben ervan bewust dat weerwolven snel genezen, maar dit doet zo'n vreselijke pijn dat het wel wat langer duurt om te genezen.
 
"Laat me los!" schreeuw ik grommend en kijk hem woest aan.
 
"Dat is een bevel! Laat me nu los of ik stuur je persoonlijk terug naar de hel!" gil ik, kwader dan ik ooit ben geweest.
 
De dominante alpha in mezelf neemt me over en dat merkt de onbekende jongen die nog steeds onder me ligt ook duidelijk. Hij doet wat ik hem opdraag en laat me los. Daarna dooft hij de vlammetjes op zijn eigen lichaam en snel ga ik van hem af. Ik transformeer terug zodat de jongen rustig kan kalmeren zonder zich geïntimideerd te voelen door mijn woede-uitbarsting en verschijning. Hij komt net zoals mij overeind en transformeert ook terug.
 
"Ik weet niet wie je bent, maar meid, jij hebt echt pit."
 
Ik grijns door zijn woorden en dan komt de belangrijke vraag waaraan ik net weer dacht in me op. "Ik weet dat het raar klinkt, maar zou jij je misschien willen aansluiten bij mijn pack? Ik ben een beginnende alpha en mijn pack is niet heel groot," stel ik hoopvol voor aan hem en de jongen kijkt me met grote ogen aan.
 
"Dat zou ik geweldig vinden. Als enige barghest van Hardwick Center zwerf ik meestal alleen dus het lijkt me geweldig om bij anderen te horen die bijna net zoals mij zijn," zegt de jongen blij en opgelucht zucht ik diep.

Over de auteur

Simone Wilkens komt uit Beilen en woont bij haar ouders met haar oudere broer. Ze heeft altijd iets creatiefs in zich gehad en schrijft al verhalen sinds groep 6. In het eerste jaar van de middelbare school begon ze met hele boeken schrijven en in de zomer van het tweede leerjaar begon ze met het schrijven van Dangerous Nights op Wattpad. Later wil ze graag iets met schrijven of boeken doen.

Reviews

2019-01-15 13:57:41 | Door: Boeklover321 | Waardering:
Echt een fantastisch boek, lov de unieke kijk op de weerwolfwereld. Ik zou dit zeker aanraden aan al mijn vrienden als ik ze had.

2018-10-08 11:05:07 | Door: Anoniempje123
Geweldig boek! Tel de dagen af tot het vervolg. GEWELDIGE schrijver, we want more!!!!!.

2018-10-03 12:39:51 | Door: Simone | Waardering:
Super leuk boek zeker aan te radenSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Dangerous Nights - mysterieuze nachten

Auteur:

Simone Wilkens

Categorie:

Thrillers

Aantal pagina's:

192

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback A5

Verschijningsdatum:

24-03-2017

ISBN:

978-94-0223-450-3 / 9789402234503

Vaste prijs:

€ 20,49

Waardering:

  • (3)