Cover voorkant
De weg naar vrijheid: Liberty
De weg naar vrijheid: Liberty

De weg naar vrijheid: Liberty

Elke Boelens

Category: Young Adult
  • (1)

€ 25,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De weg  naar vrijheid Liberty is het tweede deel van De weg naar vrijheid. Na de ontsnapping uit de gevangenis, besluit Eliza om terug te keren. Ze is vastbesloten om het land van haar vijand te verlossen en haar vrienden te bevrijden. Carter is echter gevaarlijker geworden. Ze zal alles op alles moeten zetten om hem te verslaan. Wie gaat ze dit keer verliezen tijdens haar gevecht om vrijheid? Hoe gaat ze om met haar verliefdheid? Vrijheid is waar Eliza en haar dierbaren allemaal voor vechten, maar hoe ver moeten ze daarvoor gaan? Wanneer zal het land vrij zijn?

From the book

Ze zouden me nooit laten gaan. Ze zouden me nooit hun plek in laten nemen. Ik begreep het ook wel. Carter zou nooit van plan zijn om hen in veiligheid te brengen als hij mij eenmaal weer had. Hij zou hen nog steeds als zijn pionnen in zijn schaakspel gebruiken. Het was niet anders. Niemand kon voorspellen wat Carter in de tussentijd zou doen. We moesten het erop gokken, want niemand zou het ermee eens zijn om de trainingen te verkorten en nu al te vertrekken naar de gevangenis. Ze zouden ons bovendien opwachten. Als we ons aan onze plannen hielden, zou Carter denken dat we niet op de brief reageerden. Het zou gevaarlijk voor Britney en Tyler zijn, maar Nick had gelijk. Zonder hen had Carter niets meer om me terug te kunnen krijgen. Hij zou me niet meer kunnen chanteren of raken. Tommie kroop stilletjes tegen me aan en wurmde zich tussen mijn armen. Hij wist niet hoe hij me moest helpen, maar wilde wel zo dicht mogelijk bij me zijn. Noa werd pas rustig toen ze ook bij ons lag en daar lagen we dan. De laatste drie kinderen van de koninklijke familie. De helft was al dood en als Carter zijn zin kreeg zouden de rest hen nog gaan volgen. Mijn moeder was op de grond gaan zitten en leunde tegen het bed. Wanneer zou deze ellende over zijn? Wanneer zouden we weer als een familie iets gezelligs kunnen doen? Ik kon me de laatste keer niet eens meer fatsoenlijk voor de geest halen. Het was een wazige herinnering geworden door alle ellende die we meegemaakt hadden.

About the author

Elke Boelens (1994) is naast haar opleidingen en werk als grafisch vormgever altijd blijven schrijven. Wat vroeger begon met striptekenen is uitgegroeid tot twee grote passies; vormgeving en schrijven. Ondanks haar dyslexie week zij niet af van haar wens om boeken te schrijven. Vele avonduren zijn met plezier en enthousiasme besteed aan het schrijven van haar verhalen.

Reviews

2017-06-13 16:21:34 | By: Karin | Rating:
Kei goed geschreven, kon haast niet wachten tot de missie begon. Op dat punt aangekomen kon ik t boek niet meer wegleggen. Bij de epiloog tot tranen geroerd. Geweldig!!!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De weg naar vrijheid: Liberty

Author:

Elke Boelens

Category:

Young Adult

Number of pages:

384

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

07-04-2017

ISBN:

978-94-022-3516-6 / 9789402235166

Price:

€ 25,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)