Een moeilijke kamp ervaring

Malou Micola von Fürstenrecht

Category: Youth books

€ 13,45
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na het dodelijke ongeluk van zijn vriendin kan Emiel moeilijk zijn weg vinden. Hij voelt zich verantwoordelijk voor haar dood. In de zomervakantie gaat Emiel op kamp. Hij had er erg naar uitgekeken, omdat hij er samen met zijn vriendin heen wilde. Nu moet hij alleen ... Op kamp gebeuren er vreemde dingen en er lopen mysterieuze personen rond. Op een avond krijgt Emiel een nachtmerrie. Na het uitbreken van een brand op het kamp lijkt zijn zeer angstige droom werkelijkheid te worden ...

From the book

Ik hoorde een man praten. En hij had het over dit kamp in brand steken? Wacht eens, wat als dat straks echt gebeurt? De zweetdruppels beginnen langs mijn gezicht te lopen. Mijn hart klopt sneller en mijn hoofd voelt alsmaar zwaarder aan. Ik moet hier weg! Ik moet iedereen waarschuwen! Zo snel als ik kan, loop ik naar beneden. "Wat doe jij uit je bed?" vraagt een begeleidster verbaasd en bezorgd. "We moeten hier weg! Ze gaan het hier in brand steken", stamel ik uit.

About the author

"Ik ben in 1995 in Enschede geboren, tien weken eerder dan verwacht. Om mijn longen en conditie te verbeteren, heb ik veel gesport. Ik heb o.a. aan judo en hardlopen gedaan. Momenteel tennis ik. Ik ben behoorlijk creatief en schrijf al zo lang ik me kan herinneren verhalen en maak boekjes. De laatste tijd maak ik ook webpagina’s. Sinds 2 jaar zit ik op de middelbare school."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een moeilijke kamp ervaring

Author:

Malou Micola von Fürstenrecht

Category:

Youth books

Number of pages:

64

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 x 20 cm

Release date:

11-05-2009

ISBN:

978-90-8834-856-3 / 9789088348563

Price:

€ 13,45

Language

Dutch