De onvoorstelbare reis - Rouwverwerking en contact na de dood

Trudy Reinders

Category: Spirituality
  • (4)

€ 23,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een verslag in briefvorm over het contact met Michael na zijn dood. Hij laat snel van zich horen. Uitgerekend zijn vader die uiterst sceptisch is over een voortbestaan na de dood, fungeert als medium voor Michael. Zijn moeder omschrijft haar rouwproces doorweven met haar eigen levenservaringen. Als ze borstkanker krijgt steunt Michael haar, zowel met zijn liefde en kracht, als met raadgevingen. Zij vertelt over de zoektocht naar antwoorden. Het blijkt dat Michael en zijn moeder een onverbrekelijke zielsverbintenis hebben. Een van hun ontelbare levens samen is in Frankrijk geweest. Bob en Trudy zijn op zoek gegaan naar die plek.

From the book

We zijn nu een week thuis. Ik wil vertellen over iets wat in Frankrijk is gebeurd:
Je vader had tegen zijn zin in eten staan klaarmaken. Toen we aan tafel zaten, pakte Hans nogal bruusk de slaschaal en brak er een stukje af. Ik keek ernaar en je vader zag mijn gezichtsuitdrukking. De druppel die overliep na een heleboel irritaties die dag. Inderdaad schoot door mijn hoofd: oh, uit die schaal heeft Michael nog gegeten en nou is-ie kapot – we hadden ’m zelfs samen gekocht. Je vader kon het niet meer aanzien en liep weg, ging beneden op het stoepje van de kelder zitten. Even later kwam hij me halen: "Kom eens, er is iets gebeurd wat ik je moet vertellen!", hij pakte mijn hand en ik liet me meetrekken.
 
In een visioen had hij jou en mij hand in hand over het Romeinse pad zien lopen! In Romeinse kleding, ik keek achterom en lachte over mijn schouder naar hem. Jij en ik hebben samen dat leven gehad en waren op de vlucht voor het Romeinse regime.
 
Later is dit bevestigd door Riek, ik citeer:
 
"Ik zie een man, met haar net zoiets als van Caesar, naar voren, een kort kapsel. Hij is groter dan die vrouw, ik zie sandalen aan de voeten en ze zijn in het wit. De vrouw is kleiner en ze lopen hand in hand. Ze heeft een heel mooie vorm van gezicht, een mooie neus, smal, een mooi, klassiek gezicht. Dat haar is niet zwart maar donker, donkerder dan dat van hem en het valt makkelijk, golvend, mooi. Hij is eigenlijk best wel een verschijning."

About the author

Trudy Reinders-Martens (1949) groeit op in Rotterdam. Haar ouders scheiden als zij drie jaar oud is en hierna volgt een periode in een kindertehuis en op een kostschool. Ze trouwt met Bob en krijgt twee zoons. Fotografie, schilderen en Frankrijk zijn haar passies. Als haar oudste zoon overlijdt, wordt haar wereld compleet ondersteboven gekeerd. Gek van verdriet wil ze de pijn van zich afschrijven. Ze krijgt hulp van haar overleden zoon. Hij helpt haar ‘De Onvoorstelbare Reis’ gestalte te geven.

Reviews

2018-02-06 13:30:53 | By: Petri | Rating:
In èèn stuk uitgelezen.. ontroerend en hoopvol. Zo dapper van Trudy om zo open haar ervaringen met ons te delen. Helaas is Trudy niet meer in ons midden en is ze nu in de liefdevolle sferen bij haar zoon 💜

2017-11-21 18:32:14 | By: Petra | Rating:
Lieve Trudy, Heb je boek gelezen. Mooi. Ik wens je voor nu en straks veel licht. In elke betekenis van het woord. Waar en met wie je ook bent of zal zijn: heb het vooral heel fijn. Dat heb je meer dan verdiend! Liefsss

2017-08-03 14:00:54 | By: Jannie Lodder | Rating:
Vlot mooi pageturner kijk uit naar vervolg! Ontroerend. Meestal ingehouden adem gelezen.

2017-08-02 16:55:42 | By: emiel bouwhuis | Rating:
heftig, onvoorstelbaar ,intens verdrietig , maar ook hoopgevend . dapper en vasthoudend met de volle overtuiging van een voortbestaan na de dood ,haar zoon nog begeleiden...... en hoe mooi dat de rollen worden omgedraaid....Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De onvoorstelbare reis - Rouwverwerking en contact na de dood

Author:

Trudy Reinders

Category:

Spirituality

Number of pages:

320

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

21-07-2017

ISBN:

978-94-0223-774-0 / 9789402237740

Price:

€ 23,00

Language

Dutch

Rating:

  • (4)