Dodelijk

Peter Hulscher

Category: Fantasy

€ 15,00
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Vampier Lucas sluit vriendschap met het gothic meisje Cula. Door deze vriendschap loopt ze het gevaar zelf een vampier te worden. Ze leven in een toekomstige dictatuur, waarin ze ontdekken dat er meer dan één dimensie is. Na een bloedige confrontatie volgt er een harde strijd met het systeem. Ze ontmoeten onder andere de leider van de dictatuur, een dwerg die alles lijkt te weten en zelfs een magiër. Zal het Lucas en Cula lukken de dictatuur te verslaan, of er zelfs maar te overleven?

From the book

‘Je bent gek!’ schreeuwde Esther naar Lucas, toen ze na het bloedbad weer voor Het Arendshuis stonden. ‘Ik had nooit vampier moeten worden! Ik doodde, alleen maar omdat jij dat zei...!’ ‘We hadden geen keus,’ zei Lucas. ‘Ze hadden ons anders altijd achtervolgd. Bovendien moeten we geen sporen achterlaten.’ ‘Geen sporen achterlaten?!’ gilde Esther. ‘We hebben óveral sporen achtergelaten! Luister dan!’ In de verte waren sirenes te horen. ‘De Federatie,’ zei Lucas. ‘Wat wil je nu doen?’ vroeg Esther. ‘Wil je ook hen vermoorden?’ Lucas zweeg even. ‘Denk na,’ zei hij. ‘Dit is misschien onze enige kans. Zij kunnen ons naar de leider van het systeem brengen.

About the author

"Als kind hield ik al van horrorverhalen en -films. Vooral vampiers trokken mijn aandacht. Mijn hele huis is ingericht met horror en fantasy-attributen. Naast het schrijven van dit verhaal heb ik verschillende gedichten gepubliceerd. Ook schilderen en tekenen houden mij bezig. De foto voor de cover heb ik dan ook zelf gemaakt."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dodelijk

Author:

Peter Hulscher

Category:

Fantasy

Number of pages:

70

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

15-05-2009

ISBN:

978-90-883-4780-1 / 9789088347801

Price:

€ 15,00

Language

Dutch