Luna

Celine Prins

Categorie: Young Adult
  • (1)

€ 17,99
Gratis verzending
Levertijd twee tot vijf werkdagen (Nederland en België)

Samenvatting

In deze spannende Young-Adult volg je de zoektocht van Luna. Terwijl de wereld vergaat en ze opgescheept zit met haar ex, gaat Luna op zoek naar haar zusje Vivi. De zoektocht blijkt een groot avontuur waar veel moed voor nodig is én een verhaal dat ineens een hele andere wending lijkt te nemen. Luna ontmoet nieuwe mensen en staat voor moeilijke keuzes, terwijl ze wordt geconfronteerd met een aarde die niet voor altijd lijkt te zijn...

Uit het boek

Het zijn herinneringen aan een ander leven. Ik zucht zachtjes en kijk naar de fonkelende sterren, naar het maanlicht dat weerkaatst op een glimmend stuk plastic op de grond en naar de donkere vegen in de heldere lucht. Wolken. Ik houd van wolken. Ik ben niet alleen, een eindje verderop ligt Sam te slapen. Het is aan het afkoelen, de kou van de nacht trekt in mijn vieze kleding en ik weet dat dat voorlopig zo zal blijven.
Het is nu mijn beurt om de wacht te houden, straks die van Sam. Sam en ik, het lijkt alsof er niemand meer is. Alsof wij alleen zijn overgebleven en de rest is weggevaagd. Even voor de duidelijkheid, dit bedoel ik niet romantisch. Sam is mijn vriendje niet meer. Mijn ex en ik, als enigen in een donkere wildernis en een koude nacht, zonder te weten waar we zijn en wat er is gebeurd. We zijn maar van één ding echt zeker: met onze laatste kus, verging de wereld. Toeval?

Over de auteur

Celine Prins (1998) komt uit Nijkerk en met deze novelle heeft ze haar droom om een boek uit te brengen waargemaakt. Ze heeft er heel veel energie en liefde ingestoken, dat eindigde in een spannend verhaal met sterke personages. Daarnaast is Celine ook actief als blogger op The Hat With The Girl en te vinden op Instagram (@thehatwiththegirl), waar ze alle ins en outs omtrent haar drukke leven deelt.

Reviews

2017-07-25 13:41:56 | Door: Jan-willem Dijkstra | Waardering:
Dit boek is echt geweldig vanaf de eerste bladzijdeSchrijf uw eigen beoordeling

:
:
:
 

Productinformatie

Titel:

Luna

Auteur:

Celine Prins

Categorie:

Young Adult

Aantal pagina's:

116

Geïllustreerd:

Nee

Uitvoering/Formaat:

Paperback 12,5 x 20 cm

Verschijningsdatum:

09-06-2017

ISBN:

978-94-0223-680-4 / 9789402236804

Vaste prijs:

€ 17,99

Waardering:

  • (1)