Verheffing 2012

Lisa Lux

Category: Spirituality

€ 12,45
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Emo-Word-Structures zijn esoterische waarheden in dichtvorm. Ze zijn bedoeld als ondersteuning voor iedereen die voelt dat wij bezig zijn met de verheffing van Moeder Aarde en het opklimmen van het menselijke bewustzijn. Het kunnen handreikingen zijn voor je dagelijkse leven, of cursussen. Ze dienen tevens om anderen bewust te maken. De Emo’s gaan over zeer uiteenlopende onderwerpen van het 3D-leven, zoals het overgaan, de dieren, hoop, maar bovenal de Liefde en de Verheffing in 2012. De bedoeling is dat je gaat voelen hoe deze werkjes je op je spirituele pad zullen steunen.

From the book

5DE DIMENSIE MUZIEK Waar draait het eigenlijk allemaal om als we kijken naar het Licht De zuivering van de ego’s of is het de ziel die ons voortduwt uit plicht We ploeteren tegen alle klippen op soms lijkt er geen einde aan te komen De plank slaan we X op X mis en zien het bos niet meer door de bomen Toch blijf ik er absoluut in geloven dat we het behalen met z’n allen Verschillende sterrenzaden vanuit het heelal hier levend laten elkaar toch niet vallen Geef het gevecht toch niet op De schijnwerper van God zal stralen Was je schoon zodat het donker kan verdwijnen Wanneer de 5de dimensie muziek weerklinkt op bergen en dalen

About the author

"Volgens Jezus en Maria Magdelena werd ik geboren op Aarde als een Essenian Master. Tevens werd ik een Reiki Master. Op voorstel van Maria Magdelena en Jezus plaatste ik de Essenian Healings terug op Aarde. Zo ontstond in de ‘Tempel’ op Mallorca de Academy of the 13 Essenian Arts of Healing. De Emo-Word-Structures zijn een aanreiking van Esoterische waarheden in dichtvorm, bedoeld ter ondersteuning van de Verheffing van de Aarde in 2012."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Verheffing 2012

Author:

Lisa Lux

Category:

Spirituality

Number of pages:

36

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

23-04-2021

ISBN:

978-90-883-4837-2 / 9789088348372

Price:

€ 12,45

Language

Dutch