Eerste Hulp Bij Puberteit

Soraya Roos Mardiotto

Category: Health
  • (4)

€ 15,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Puberteit, iedereen komt er in terecht maar wat is het nou precies? In dit boek kom je alles over de puberteit te weten. Van de werking van hormonen en seksualiteit, tot diversiteit en grensoverschrijding. Niets ontbreekt. Op een begrijpelijke en humoristische manier wordt er in het boek verteld hoe je de puberteit kan overleven. In het boek staan veel handige tips, onder andere hoe je met liefdesverdriet om kan gaan. Eerste Hulp Bij Puberteit is niet alleen geschikt voor beginnende tot uitgegroeide pubers, maar ook voor ouders, werkgevers en scholen!

From the book

Iedereen komt op het punt in zijn leven waarop zijn ouders vervelend beginnen te doen. Je wilt je eigen kleding kopen, want de mening van je ouders is niet langer belangrijk. Je gebruikt opeens twaalf bussen deodorant op één normale schooldag en het lichaamsdeel van het andere geslacht blijkt opeens heel interessant te zijn. Je hebt gelezen over wat de puberteit inhoudt. Over de verschillende hormonen die er in je lichaam rondzweven, die veranderen en ineens merkbaar kunnen worden. Je hebt gelezen over diversiteit bij jou en je medetieners. Relaties en seksualiteit waren een groot onderwerp en nu ben je wel 100% voorbereid op het moment, als het daar is. Grensoverschrijding kon natuurlijk niet ontbreken bij deze onderwerpen. Je hebt door het lezen veel geleerd over hoe het er nou aan toe gaat in de puberteit. Er staan veel tips in, hulplijnen en natuurlijk een berg aan toffe informatie wat jou in het dagelijkse leven tegemoet komt te staan. Jij weet wat je moet weten en wat er gebeurt in de puberteit. Jouw eigen EHBP.

About the author

Soraya Roos Mardiotto (1998) komt uit Julianadorp waar zij vanaf haar elfde jaar al begon met het schrijven van non-fictie verhalen. Naast het studeren uit ze haar creativiteit door te tekenen, ontwerpen en te schrijven. Het is altijd een droom van haar geweest om een boek uit te brengen en na zeven jaar maakt ze haar droom waar. Eerste Hulp Bij Puberteit is haar eerste boek.

Reviews

2017-07-11 12:20:35 | By: marcel boone | Rating:
Leuk boek waarin je meegenomen word in het puberbrein! Hierdoor begrijp ik mijn dochter beter en is het voor mijn dochter herkenbaar

2017-07-01 16:22:57 | By: Ernesto | Rating:
Boek is leuk om te lezen en educatief voor jong en oud. Boek geschreven uit het perspectief van wat pubers meemaken. Geen moeilijke woorden en dus voor een ieder te begrijpen.

2017-06-29 22:49:15 | By: Peter | Rating:
Hartstikke fijn boek om in te lezen. Echt een aanrader voor iedereen!

2017-06-27 13:42:28 | By: Anita | Rating:
Ik heb je boek gelezen en vond het een leuk boek...ik ben kei trots dat ik de schrijfster ervan ook nog persoonlijk ken en vind haar manier van schrijven heel toegankelijk voor iedereenWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Eerste Hulp Bij Puberteit

Author:

Soraya Roos Mardiotto

Category:

Health

Number of pages:

38

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

16-06-2017

ISBN:

978-94-0223-694-1 / 9789402236941

Price:

€ 15,49

Language

Dutch

Rating:

  • (4)