Het geheim achter de wolken

Bonnie Hartevelt

Category: Youth books
  • (1)

€ 14,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Maar nee, nee! Ik voel een zachte hand. Het is de hand van mijn kleindochter. Ze zegt: "Dag oma ik hou van jou." Wanneer ze weg is en ik door het raam naar buiten lig te staren naar de grote eikenboom die voor het raam van mijn kamer staat, bewandel ik nog een keer mijn levensweg


Het geheim achter de wolken gaat over de gedachten en gevoelens van een oma die doodgaat, de reis naar de hemel maakt en daar aankomt. Een ontroerend verhaal, dat je niet hoeft te geloven, maar dat je wel kan raken.

From the book

Ze bracht haar hoofd naar me toe en gaf me een kus op mijn voorhoofd. En ik voelde dat die kus de laatste keer was dat mijn moeder met haar tedere lippen die je altijd in slaap hebben gebracht en getroost hebben, mij aanraakten. Het werd weer donker voor mijn ogen en zonder dat ik er zelf nog over na kon denken, sloten mijn ogen zich vanzelf. Ik ben nooit meer wakker geworden.

About the author

Bonnie is geboren in 2004 en woont samen met haar ouders, zus en broertje in Vlissingen. Ze ontdekte haar schrijverstalent toen ze op de basisschool de opdracht kreeg om een verhaaltje te schrijven. Ze heeft een rijke binnenwereld die ze graag op papier zet. Als kind vond ze schrijven een mooie manier om haar gevoelens te uiten. Dit verhaal is ook een manier geweest om de dood van twee opa’s (die kort voor het schrijven van dit boek overleden) te verwerken.

Reviews

2022-04-16 17:16:59 | By: Pieter | Rating:
Een fantastisch boek en het doet mij denken en inpireert mee om shoegaze muziek te maken. Shoegaze is het beste genre binnen de muziek. OoitWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het geheim achter de wolken

Author:

Bonnie Hartevelt

Category:

Youth books

Number of pages:

30

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

19-05-2017

ISBN:

978-94-022-3626-2 / 9789402236262

Price:

€ 14,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)