Wanneer alles verloren lijkt te zijn

Giusy de Filippo

Category: Young Adult

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Lucy is een meisje met een zwaar leven. Ze wordt thuis mishandeld door haar ouders. Haar broer heeft zelfmoord gepleegd. Dit verwijten Lucy’s ouders haar. Alsof dit alles nog niet erg genoeg is, wordt ze ook nog eens gepest op school door drie jongens, Daniel, Thomas en Nathan. Lucy kent geen liefde meer. Onverwachts ontstaat er toch een mooie vriendschap tussen Lucy en de jongens. Maar zal deze vriendschap voldoende zijn om alle negatieve dingen te vergeten?

From the book

Mijn vader belde mij. Ik bleef even naar mijn telefoon staren. Toch besloot ik om op te nemen. Net voordat ik mijn telefoon bij mijn oor kon plaatsen, pakte Daniel hem af. Hij keek kort op mijn scherm. Ik deed een stap naar voren en wilde mijn telefoon terugpakken. Hij keek me aan en keek toen weer terug naar mijn telefoon. Hij draaide zich om. Voordat ik het wist en hem kon tegenhouden, vloog mijn telefoon door de lucht en belandde tegen een boom. Ik keek geschrokken voor me uit. "Nou?", hoorde ik Daniel zeggen. Ik rende langs hem. Hij had mijn pols vast. "Geef antwoord," klonk hij dringend. Besefte hij wel wat hij gedaan had? Ik heb zo lang moeten sparen voor mijn telefoon. En dat is nog niet eens het ergste. Als mijn ouders te weten komen dat mijn telefoon kapot is, vermoorden ze me. En mijn pa vindt het nooit leuk wanneer ik hem zo lang laat hangen aan de telefoon of geen antwoord geef. En de foto's van ...

About the author

Giusy de Filippo is geboren in 2001. Sinds de brugklas is Giusy begonnen met het schrijven van korte verhalen. Uiteindelijk begon ze langere verhalen te schrijven. Ze heeft veel plezier in het schrijven. Ze hoopt dat ze met dit boek mensen kan inspireren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wanneer alles verloren lijkt te zijn

Author:

Giusy de Filippo

Category:

Young Adult

Number of pages:

176

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

04-08-2017

ISBN:

978-94-022-3796-2 / 9789402237962

Price:

€ 20,99

Language

Dutch