Terug naar je Pure Zijn

Carolien De Boo - de Vries

Category: Spirituality

€ 24,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit is een praktisch boek met als doel bewustwording. Mensen stimuleren om vanuit hun eigen kracht te handelen. Om niet te leven vanuit verstand/ratio, maar juist stil te worden en te luisteren naar je diepste wezen. De bron van zuiver handelen en gezonde verlangens zit namelijk in je pure zijn. Zowel op geestelijk als ook op lichamelijk niveau. In dit boek beschrijft Carolien vier methoden die kunnen helpen om meer in de connectie met je pure zijn te komen. Per methode wordt achtergrondinformatie gegeven en concreet beschreven wat kan worden gedaan om dichter bij je pure zijn te komen.

From the book

Er zijn heel veel wegen en waarheden binnen de diverse yoga en spirituele stromingen. Volg hierin je eigen gevoel en probeer je niet teveel vast te houden en te hechten aan bepaalde ideologieën, dogma’s, indoctrines en geloofsovertuigingen. Het risico aan het vasthouden aan één ding is dat je jezelf beperkt in de ervaringen, omdat het je binnen de grenzen houdt van wat je kent. Wanneer je jezelf beperkt tot wat je al kent en voor jezelf kan bedenken, blijf je stilstaan en ontwikkel, ontplooi en groei je niet verder. Dus stel jezelf open en heb vertrouwen. De dingen die je nodig hebt om inzicht te verwerven, om te ontwikkelen, te groeien en te ontplooien komen vanzelf op je pad in de vorm van mensen, boeken, studie, internet, film, situaties, enzovoort. Dus volg je hart, je innerlijke stem en doe de dingen die goed voor jou voelen. Niet wat anderen, dogma’s en doctrines vinden wat goed voor jou is. You’re in charge, oftewel jij bepaalt! Zoals ik al heb aangegeven, je shopt in de grote yogasupermarkt en je haalt eruit wat voor jou waardevol is, wat jou verrijkt en wat bij jou past. Passend in deze volgorde het volgende Chinese spreekwoord: “Wie bekrompen is van visie kan niet ruim zijn van hart”.

About the author

Carolien (1980) is een yogi in hart en nieren. Haar baan als psychiatrisch verpleegkundige heeft ze aan de wilgen gehangen om zich volledig toe te gaan leggen op de hogere innerlijke ontwikkeling. Tijdens een meditatie in India heeft ze een openbaring gehad. Voor het eerst heeft ze toen het pure zijn ervaren. Sindsdien is het haar doel om mensen te helpen om de verbinding te maken met het pure zijn. Dàt wat ons allen verbindt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Terug naar je Pure Zijn

Author:

Carolien De Boo - de Vries

Category:

Spirituality

Number of pages:

258

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

21-07-2017

ISBN:

978-94-0223-746-7 / 9789402237467

Price:

€ 24,49

Language

Dutch