Argeloos

Fred Sexton

Category: Thrillers

€ 20,49
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op het eerste oog is Diederik een erg vriendelijke man. Naast de zorg voor zijn moeder, is hij op zoek naar liefde. Door een toevallige samenloop van omstandigheden ziet zijn buurvrouw Adrianne hem plotseling met andere ogen. Wat maakt echter toch dat hij ongrijpbaar blijft voor haar. Is het haar eigen onzekerheid of argeloosheid …?
Hij laat weinig doorschemeren over zijn leven. Dat geeft al spanningen, maar zodra de waarheid boven tafel komt, raakt Adrianne overrompeld.

From the book

Hij twijfelde. Vorige week was er iets gebeurd, iets wat op dat moment geen indruk op hem had gemaakt. Maar, ja, nu realiseerde Diederik zich dat het toch anders was. Het was wel degelijk blijven hangen, vanuit het onbewuste. Er was blijkbaar iets nodig geweest om hem er weer bewust van te maken. Hij keek om zich heen of iemand op hem lette. Het was druk op de markt. Nee iedereen was bezig met zijn eigen gedachten, inkopen, problemen. Wat hij niet zag, was dat het Adrianne wel was opgevallen. Zij had gezien aan zijn blik dat hij duidelijk zoekende was naar datgene wat zijn aandacht getrokken had. Ze wende haar blik snel af. Ze voelde een erg ongemakkelijk gevoel opkomen, iets van betrapt te zijn, van bespied te worden terwijl zij juist aan het bespieden was. Op haar beurt moest ze denken aan het voorval van vorige week, waarbij ze zich afvroeg of ze zich iets inbeeldde, of dat ze iets zag wat duidelijk een signaal was van datgene wat ze er terstond bij voelde. Puur, zonder hersenspinsels, maar ergens diep vanbinnen kreeg ze een ander zicht op een situatie die haar nooit eerder was op gevallen. Ze zag hem nogmaals stil staan en om zich heen kijken. Nee, ze moest echt zorgen dat ze uit beeld bleef, want haar gevoel was niet goed. Niet voor dit moment maar ook niet in zijn algemeenheid. Keek ze teveel naar thrillers laat in de avond of was ze door haar werk voor de jeugdzorg te veel in aanraking gekomen met verhalen die ze gedacht had alleen in boeken aan te treffen? Gelukkig, Diederik draaide zich om, blijkbaar had hij andere dingen aan zijn hoofd.

About the author

Fred Sexton (1957) heeft zijn hele leven al grote interesse in het actuele nieuws. Hij wordt gegrepen door onderwerpen die ingegeven zijn door menselijke emoties en sociale misstanden. Die interesse heeft ook een rol gespeeld in zijn werkend bestaan als Human Resources Manager. Argeloos is ontstaan op de scheidslijn van enerzijds belangeloze liefde en anderzijds misbruik van goedheid van de maatschappij en de mens.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Argeloos

Author:

Fred Sexton

Category:

Thrillers

Number of pages:

190

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

06-10-2017

ISBN:

978-94-0223-960-7 / 9789402239607

Price:

€ 20,49

Language

Dutch